Acil cevap lütfen

çaktırmam dışarıya ama valla çok kolayım :KK70: :KK70: :KK70: allahım o kadar minnoş ki yolda görsem at hırsızı derim ama muhabbeti ses tonu o kadar tatlı kiii. suan aşırı derecede onunla muhabbet etmek istiyorum. Sevgilisi mi var acaba yada boşandığımı biliyo mu. Eğer ikinci ihtimalden ötürü kestiyse muhabbeti cok üzülürüm.
Dilerim seni ne mutlu edecekse onu yaşarsın, ama içinden geliyorsa bırak adım at. İnsan yaşadıklarından değil yaşayamadıklarından pişman oluyor.

Kızlar biri var. ben elemanı görünce kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Tanısma evresini geçiyorum bi şekilde iletişime geçtik. 3 gün hepi topu 3 gün muhabbet ettik kesildi sonra.

Detaya geçeyim İkinci gün utana sıkıla seni çok beğeniyorum abiye gibi bir kaç şey söyledi. Cevap bekledi ben ne evet ne hayır dedim. Ertesi günde kendi aradı mesaj attı mıhabbet sohbet dedim her şeyin net bi cevabı hemen olmaz ki diye. Hak verdi.
Neyse 3. Günde muhabbet güzel devam ederken bir anda tak diye kesti. Bi ilişki yapamıycam dedi (ben ilişki lafı açmamıstım) dün dediği seylerin tam tersi. Neden diye sormadım. Oldu görüşürüz dedim. Evlere dağıldık.
Dengesiz olma ihtimali olabilir belki evlenip ayrıldığımı duydu bu da bi ihtimal. Yada hayatında biri mi var bilmiyorum.
Yarabbel alemin iki gündür aklımdan çıkmıyo gözümün içine bakarken o utanması o minnoşluğu.

yazmak hatta görüşmek istiyorum, yazmıyorum tabi. Silmedimde sosyal medyamda var. Ama cok yazasım var. Psikoloğa böyle bir sey için 500 lira vermek istemiyorum. Ki ona sorsam içinde geleni yap der.
İçimden geldiği gibi davrandığım her şey bana yol su elektrik olarak döndü

Bana mantıklı bir seyler deyin lütfen ☺️😚
Arayın deyin bana hatta yürü abiye deyin😅😅😅
1-Evlenip ayrılmanı duyup uzaklaşmış olabilir
2- eski sevgilisi yazmış olabilir
3- uğraşmak istemiyo olabilir

3 ihtimaldede mücadele etmeyip seni bırakan insan "şimdiden bırakması iyi oldu vakit kaybı yaşamadım" diyebileceğin insan.
Ve sen hiç bi şey olmamış gibi hayatına devam edersen tekrar yazması kaçınılmaz.

1-Evlenip ayrılmanı duyup uzaklaşmış olabilir
2- eski sevgilisi yazmış olabilir
3- uğraşmak istemiyo olabilir

3 ihtimaldede mücadele etmeyip seni bırakan insan "şimdiden bırakması iyi oldu vakit kaybı yaşamadım" diyebileceğin insan.
Ve sen hiç bi şey olmamış gibi hayatına devam edersen tekrar yazması kaçınılmaz.

😒😒 pişman olduğum yazdığıma yemin ediyorum ya. Valla kafası karısıkmış bi anlık gafletle yazmışmış iş çok yoğunmuş ailesel problemleri varmış. Tutarsız birini yontmakla uğraşmayacagım. Keşke yazmayaydım. Geride alamıyorum mesajı . 😒

😒😒 pişman olduğum yazdığıma yemin ediyorum ya. Valla kafası karısıkmış bi anlık gafletle yazmışmış iş çok yoğunmuş ailesel problemleri varmış. Tutarsız birini yontmakla uğraşmayacagım. Keşke yazmayaydım. Geride alamıyorum mesajı . 😒
Dursun aynı durumu yaşayanlar okur,yararı olur 👍

Back
X