Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum napacaktım ama değdiğinde istemeden zevk suyuyla birlikte değseydi malum ondan da kalma ihtimali oluyor diye korktum ve hap kullandım zararlı olur mu bilmiyorumYanlışlıkla boşalsaydı kürtaja mı gidecektin acaba ne yapardın çok merak ediyorum
bilmiyorum napacaktım ama değdiğinde istemeden zevk suyuyla birlikte değseydi diye korktum ve hap kullandım zararlı olur mu bilmiyorum
boşa aldığımın farkındayım ama korku işte haptan sorun yaşamam değil miKendi zihninin başka şeylerle yor bu çok mantıksız
Hapı boşuna içmişsin o kadar mantıksız yaniboşa aldığımın farkındayım ama korku işte haptan sorun yaşamam değil mi
Hayır.erkek arkadaşımla ilişkiye girmedik sadece cinsel organı benimkine değdi içime boşalma falan olmadı zevk suyu da yoktu diyor ama değmesinden korkup hap aldım akne ilacı da kullanıyırdum bir sorun olur mu
ve boşaldıktan sonra olduğu için ozellikle korktum bir sürü yorum ve yazı okudum çoğunda kalınabilir denildiği için ella kullandımKızım değdi diye nasıl hamile kalasın
Yemin ederim her gün daha fazla şaşırtıyorsunuz
Her değdiğinde hamile kalsaydık hepimizin 1737271272721717 tane çocuğu olurdu deli misin?
Böyle bir şey mümkün değil yorum okuma bilimsel araştırmaları oku.ve boşaldıktan sonra olduğu için ozellikle korktum bir sürü yorum ve yazı okudum çoğunda kalınabilir denildiği için ella kullandım
yani haklısınız kendi anlık düşüncesizliğim yüzündenHapı boşuna içmişsin o kadar mantıksız yani
Madem bu kadar ölür derecesine korkacaksın neden böyle şeylere adım atıyorsun kızım ya
yani haklısınız kendi anlık düşüncesizliğim yüzünden
Antibiyotikle ağrı kesici de al tam olsunerkek arkadaşımla ilişkiye girmedik sadece cinsel organı benimkine değdi içime boşalma falan olmadı zevk suyu da yoktu diyor ama değmesinden korkup hap aldım akne ilacı da kullanıyırdum bir sorun olur mu
niye öyle dediniz kiAntibiyotikle ağrı kesici de al tam olsun
Aman yüklenme kıza beybim üzülüyorum ya bu kadar bilinçsiz hemcinsim oluncaAntibiyotikle ağrı kesici de al tam olsun
Ben kızıyorum ya tamam bilgisiz olabilirsin ama hem bu kadar bilgisiz olup bu kadar da her şeyin içinde olmasınlar abi azıcık bilinçAman yüklenme kıza beybim üzülüyorum ya bu kadar bilinçsiz hemcinsim olunca