acil cevap lütfennnn

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
kızlar ilk üç ayda keseye bişey olurmu????????? bugün kusarken içimden akıntıyla beraber sıvı geldi iki iç çamaşırı değiştim korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu diye

kahretsinki Allahın bi dağındayım yolculukta tehlikesi önemsiz bi durumsa gitmeyim dedim neyse artık mecbur cvp için teşekkürler

telefon et doktoruna anlat tarif et
kan kahve akıntı yeşil filan değilse bence problem yoktur ilk aylarda akıntı çok oluyor gerçi son aylardada ama rengi filan önemli gidebiliyorsan git gidemiyorsan telefon et bence

kan kahve akıntı yeşil filan değil bildiğin su gibiydi bugünde ağrım falan yok mide bulantılarımla uyandım inşallah bi sorun yoktur

kan kahve akıntı yeşil filan değil bildiğin su gibiydi bugünde ağrım falan yok mide bulantılarımla uyandım inşallah bi sorun yoktur

yoktur canım korka kusmayla düşseydi kimsede kalmazdı bebiş filan zorlanıyor doğal olarak insan rahat ol üzme kendinide bebişinde

hamileyken insan idrarini tutamiyo oda olabilir kusmanin etkisiyle tutamamissindir, insallah hersey yolundadir ama gidemiyosan bile telle bi danis icin rahatlar.

Back
X