Ben de burun ameliyati oldum ama tamponsuz ve agrisiz olmaz.tabi soylediginiz drlari tanimyorum.ama sadece estetik icin mi herhangi bir saglik problemi de var mi
Sekil bozuklugu mu var peki ben cok tirsagim beni.mki ilkokulda dusmeden kaynakli kirik vardi gorsel olarak cok kotu olmasina ragmen kac dr gezdim ama cesaret edemedim taki unv.bitip ise basladiktan sonra olabildim halen sasiyorum nasil oldum diye benim ki batmanda oldum estetik cerrahaCanım sağlık problemi yok gözüküyor bildiğimiz kadarıyla, kesin kararımızı verdiğimiz zaman doktor tomografi çekecekmiş. Biz estetik olarak düşünüyoruz ama tomografi sonucuna göre ne olacak. Siz nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz?
Alçısız ameliyat hiç duymadım ama tampon hiç kullanılmadı bende. Ameliyattan çıktığımda nefes alabiliyordum. Ağrı sızı tabi olur ama ağrı kesiciler vs kolay atlatılıyor. Biraz şişlik ve morluk oluyor. İlk günler tat almak zor yemek yemek zor. Sonrasında geçiyor hepsi.
Sekil bozuklugu mu var peki ben cok tirsagim beni.mki ilkokulda dusmeden kaynakli kirik vardi gorsel olarak cok kotu olmasina ragmen kac dr gezdim ama cesaret edemedim taki unv.bitip ise basladiktan sonra olabildim halen sasiyorum nasil oldum diye benim ki batmanda oldum estetik cerraha
Benim 2 haftayı geçti ameliyat olalı. İstanbul'da oldum KBB ciye, Koc Uni. hastnesinde.Canım sen nerede ve ne zaman oldun ameliyat?
Benim 2 haftayı geçti ameliyat olalı. İstanbul'da oldum KBB ciye, Koc Uni. hastnesinde.
Teşk edrm cevabın için sizede geçmiş olsun siz ne zaman ve nerede oldunuzAğrı kişiden kişiye değişir bünye ile alakalıdır. Asla olmaz demesi çok iddialı bi yaklaşım. Bir doktor iyisiyle kötüsüyle her ihtimali söylemeli bence. Bende Ağrı olmadı hiç çöl şişip morardım ama başka olan arkadaslarımda Ağrı oldu şişip morarmadılar çok yani anlayacağınız kişiden kişiye değişir bir durum. Birde Alçı olmadan nasıl o burun sabit kalacak ki. Bence iyi araştırın ilk kez böyle bisey duydum. Bende ameliyat oldum 1 hafta alçılı duruyor normal olarak kayma falan yapmasın diye. Kemikte sonuçta işlem yapılacakmış. Hani kolumuzu kırsak alçıda duruyor mantık olarak. Çok geçmiş olsun.
alçısız tamponsuz yapacaksa kemiğe dokunmayacak demekki kemikte sıkıntısı yokmu kemer falan?
morluk şişlik ağrı bunlar olacak arkadaşlar morluk olmaması demek doktorun kemiğinizi kırmamış olması demek mesela o sevinilecek bişey değil çünkü genelde burun A şekline benzer üstteki kemeri alınca burun geniş bir şekilde kalır o yüzden kırıp birleştirmesi gerekir ki eskisinden kalın olmasın burnunuz. bu da morluğa yol açar. tabiki bazı insanların burun anatomisi öyle olmayabilir gerek kalmaz ama genelde böyledir
Teşk edrm cevabın için sizede geçmiş olsun siz ne zaman ve nerede oldunuz
Çok teşekkür ederim. Ben 1,5 ay önce İstanbul Bahçelievler aile hastanesinde oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?