- 18 Eylül 2022
- 17
- 4
- 36
- 25
- Konu Sahibi Bloodykiss
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test pozitif, hayırlı olsunEki Görüntüle 3662707 goguslerimde aşırı şişlik var iki haftadır en son 1 Eylül'de adet oldum yorgunluk var aşırı karnımda hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluştu bide kokusuz akıntı oldu testim de böyle sizce hamile miyim nolur birşey diyin
Ya hayır daha olmadım test pozitif dimi ayyy çok heyecan yaptım belirtilere ne diyorsunuz pekiTest pozitif, hayırlı olsun1 eylülden sonra hiç regli olmadınız mı ?
Genelde de böyle mi regl durumunuz neredeyse 2 ay olmuş çünkü regl olmayalı. Belirtileriniz erken dönem belirtileri :)Ya hayır daha olmadım test pozitif dimi ayyy çok heyecan yaptım belirtilere ne diyorsunuz peki
Düzensiz miydi de yeni şüphelendiniz? Belirtiler öyle oluyor benimki de öyleydiYa hayır daha olmadım test pozitif dimi ayyy çok heyecan yaptım belirtilere ne diyorsunuz peki
tebrikler hamilesinizEki Görüntüle 3662707 goguslerimde aşırı şişlik var iki haftadır en son 1 Eylül'de adet oldum yorgunluk var aşırı karnımda hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluştu bide kokusuz akıntı oldu testim de böyle sizce hamile miyim nolur birşey diyin
Belirtiler için birşey denilmez. Ama test pozitif gösteriyor kan verin son adet tarihine kıyasla biraz silik çıkmış kadın doğuma görünün kan verinYa hayır daha olmadım test pozitif dimi ayyy çok heyecan yaptım belirtilere ne diyorsunuz peki
Evet son üç dört aydır düzensizDüzensiz miydi de yeni şüphelendiniz? Belirtiler öyle oluyor benimki de öyleydi
Silik olunca ne oluyor peki yani ne anlama geliyorBelirtiler için birşey denilmez. Ama test pozitif gösteriyor kan verin son adet tarihine kıyasla biraz silik çıkmış kadın doğuma görünün kan verin
Anladım hayırlı olsun pozitif görünüyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet son üç dört aydır düzensiz
Anladım hayırlı olsun pozitif görünüyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızcok teşekkür ederim Allah razı olsun silik dediler ama anlayamadım silik olunca ne oluyor
Hamilesiniz hayırlı olsunEki Görüntüle 3662707 goguslerimde aşırı şişlik var iki haftadır en son 1 Eylül'de adet oldum yorgunluk var aşırı karnımda hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluştu bide kokusuz akıntı oldu testim de böyle sizce hamile miyim nolur birşey diyin
Silik olunca ne oluyor pekiBelirtiler için birşey denilmez. Ama test pozitif gösteriyor kan verin son adet tarihine kıyasla biraz silik çıkmış kadın doğuma görünün kan verin
Normalde iki aydır adet görmüyorsanız yumurtlama en son adet gördüğünüz zamandan 10-15 gün sonra olmuş olur şuan nerdeyse o tarihin üstünden 40 gün geçtiği için bu test silik canım biraz. Silik olunca hcg düşük demek kimyasal gebelik yada boş gebelik olabilir demek. Ama tabi her kadının bedeni farklı teste göre hamile gözüküyorsun bi kan ver istersenSilik olunca ne oluyor peki
Gebeliğin başında olduğunu gösteriyor olumsuz seçeneklerle boşuna strese girme geç döllenme ile bu gecikmede bu siliklik gayet normal hayırlı olsunSilik olunca ne oluyor peki
Artı med pregnancy test diyor amaMerhaba testin markası nedir Bana bu şekilde çok net pozitif verip hamile çıkmadığım bir marka olmuştu Mart ayında şükür şimdi hamileyim ama o zamanlar bayağı etkilemişti beni yanlış çıkınca. İnşallah mimli markalardan değildir ama hamileyseniz de 10 gün kadar geç yumurtlamışsınız endişelenmeyin. Aman kan verimde bir kere daha baktırın artış var mı diye kanda.