Acil cevap verin hamilemiyim kızlar

Bloodykiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
17
4
36
25
IMG-20251022-WA0016.webp
goguslerimde aşırı şişlik var iki haftadır en son 1 Eylül'de adet oldum yorgunluk var aşırı karnımda hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluştu bide kokusuz akıntı oldu testim de böyle sizce hamile miyim nolur birşey diyin kafam çok karıştı hamilesin hayırlı olsun diyenler de var kimyasal yada boş gebelik silik diyenlerde neye inanmalıyım

Son düzenleme:
Ya hayır daha olmadım test pozitif dimi ayyy çok heyecan yaptım belirtilere ne diyorsunuz peki
Belirtiler için birşey denilmez. Ama test pozitif gösteriyor kan verin son adet tarihine kıyasla biraz silik çıkmış kadın doğuma görünün kan verin

Erken dönem belirtisi nasıl oluyor ki bilmiyorum hiç bilgim yok ya aslında hiç düzensiz değildi son 3 4 aydır duzensizlesti

Silik olunca ne oluyor peki
Normalde iki aydır adet görmüyorsanız yumurtlama en son adet gördüğünüz zamandan 10-15 gün sonra olmuş olur şuan nerdeyse o tarihin üstünden 40 gün geçtiği için bu test silik canım biraz. Silik olunca hcg düşük demek kimyasal gebelik yada boş gebelik olabilir demek. Ama tabi her kadının bedeni farklı teste göre hamile gözüküyorsun bi kan ver istersen 😍

Merhaba testin markası nedir Bana bu şekilde çok net pozitif verip hamile çıkmadığım bir marka olmuştu Mart ayında şükür şimdi hamileyim ama o zamanlar bayağı etkilemişti beni yanlış çıkınca. İnşallah mimli markalardan değildir ama hamileyseniz de 10 gün kadar geç yumurtlamışsınız endişelenmeyin. Aman kan verimde bir kere daha baktırın artış var mı diye kanda 🥰.

Teşekkür ederim sağolun 🤍🤍 Silik olunca boş gebelik yada kimyasal diyorlar o nasıl oluyor anlamadım hiç de bilgim yok ilk deneyimim bu

Merhaba testin markası nedir Bana bu şekilde çok net pozitif verip hamile çıkmadığım bir marka olmuştu Mart ayında şükür şimdi hamileyim ama o zamanlar bayağı etkilemişti beni yanlış çıkınca. İnşallah mimli markalardan değildir ama hamileyseniz de 10 gün kadar geç yumurtlamışsınız endişelenmeyin. Aman kan verimde bir kere daha baktırın artış var mı diye kanda 🥰.
Artı med pregnancy test diyor ama

Back
X