Acil cevap verin hamilemiyim kızlar

Gebeliğin başında olduğunu gösteriyor olumsuz seçeneklerle boşuna strese girme geç döllenme ile bu gecikmede bu siliklik gayet normal hayırlı olsun ✨

Gebeliğin başında olduğunu gösteriyor olumsuz seçeneklerle boşuna strese girme geç döllenme ile bu gecikmede bu siliklik gayet normal hayırlı olsun ✨🎀
Teşekkür ederim 😍kimyasal gebelik yada boş gebelik olabilir diyorlar nasıl oluyorki o

Artı med pregnancy test diyor ama
Canım artimed en mimli test. Bana o yanlış çıkarmamıştı başka markaydı da ama artımetr yapıp sürekli şikayet yazan çok var kadınlar kulübünde diğer arkadaşlar da artı met yazısını görünce anlayacaktır umarım sende doğru çıkmıştır Bu yüzden ya başka marka almanı önenirim şu an eczaneden ya da hemen kana, test hatası ise boşuna heveslenmeni istemem. Çünkü ben daha önce Kanda negatif görüp yıkılmıştım bu testler insanı mahvedebiliyor içinden bir ses hamile olduğunu söylüyor ama yani artımed yazısını görünce ben kesinlikle eczaneden çıkıp başka bir eczaneye gidiyordum satın almıyordum

Teşekkür ederim 😍kimyasal gebelik yada boş gebelik olabilir diyorlar nasıl oluyorki o
Boşver hiç kafa yorma heyecanını yaşa güzelce kan değerlerini 3 günde bir kontrol et artışlarını hiç kötü ihtimallerle stres yaşama bi şey olursa doktor söyler zaten herkesin yorumuna bakarsan hamileliğine mutlu bile olamazsın ✨

Boşver hiç kafa yorma heyecanını yaşa güzelce kan değerlerini 3 günde bir kontrol et artışlarını hiç kötü ihtimallerle stres yaşama bi şey olursa doktor söyler zaten herkesin yorumuna bakarsan hamileliğine mutlu bile olamazsın ✨
Çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten 😍🤍🤍

Gittin sabah kan verdim gebeyim 6 haftalık kalp atışlarını da dinledim hala şoktayım çok mutluyum🥹
6 haftaya göre aşırı silik test hassasiyeti kötü demek ki. Ay nasl farketmediniz çok heyecanlı en zor kısım geçmiş 😌 bu süre zarfında hc süphe vs olmadı mı ya da test yaptıgnzzzs. Hayırlı olsunn🥰

6 haftaya göre aşırı silik test hassasiyeti kötü demek ki. Ay nasl farketmediniz çok heyecanlı en zor kısım geçmiş 😌 bu süre zarfında hc süphe vs olmadı mı ya da test yaptıgnzzzs. Hayırlı olsunn🥰
Ya çok teşekkür ederim ama işin garip yanı da bu hiç mide bulantısı vs olmadı adet gecikmesi dışında hiç belirti olmadı tabi göğüsler baya şişti o var da onun dışında yok yani ama annemde diyor ki üç çocuğumda da hiç belirti yaşamadım başta mide bulantısı baş dönmesi hiç olmadı diyor

Ya çok teşekkür ederim ama işin garip yanı da bu hiç mide bulantısı vs olmadı adet gecikmesi dışında hiç belirti olmadı tabi göğüsler baya şişti o var da onun dışında yok yani ama annemde diyor ki üç çocuğumda da hiç belirti yaşamadım başta mide bulantısı baş dönmesi hiç olmadı diyor
İnşallah hiç olmaz ama mide bulantısı erken başlamaz genelde ben de olmuyor diye sevinmiştim kızımda da 8 .haftadan sonra başladı bu hamileliğimde de 8. haftadan sonra başladı Yani 6 haftaya kadar pek bir şey anlaşılmıyor tekrar hayırlı olsun

İnşallah hiç olmaz ama mide bulantısı erken başlamaz genelde ben de olmuyor diye sevinmiştim kızımda da 8 .haftadan sonra başladı bu hamileliğimde de 8. haftadan sonra başladı Yani 6 haftaya kadar pek bir şey anlaşılmıyor tekrar hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X