• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Cevap Verin İş Yerindeyim Ne Yapmam Lazım!!!

Muhakkak öyle ama keşke bunun kararını biz verseydik. Kuruluşlar da birbirine çok uzak ev alacaktık yakınlardan her şey karıştı.

açıkcası ben global düşünmekten tarafım
evet siz çift olarak bundan olumsuz etkilenceksiniz
ancak kurum için olumlu olacaksa
açıkcası yapılması gerekir
dikkat ettiğinizden bahsetmişssiniz ancak
haklı dahi olsanız sürekli göze batmak
sinir sisteminizi yorucak

aynı iş yerinde çalışmak her zaman problem ilişkinin selameti için bile..ekmek parası için kamu dairelerine girebilmek adına yıllarımızı veriyoruz yanlış anlama astsubay kızıyım ben şehitlik kavramını benliğimde hisseden biriyim ama bu yaşta memur olduğun için sebebi ne olursa olsun aşırı şanslısın bir sınava bile tabi olmadan girdin oraya..tesadüfi bu ya teyzenin müdür olduğu bi yerdesin..onun gölgesindesin..bu koşullarda beni kötü bir yere gönderirler korkun olmamalı her durumda sen bir memursun..eninde sonunda istediğin yere tayinde olursun..ama akrabalarının üst düzey olduğu bir kurumda asla başarılı olamazsın..seni başka bir kuruluşa değil aynı kurumun başka bir semtte ya da ilçedeki şubesine verirler ki bana kulak verirsen ilişkinin ve senin selametin açısından bu çok iyi olur..yaşın daha çok küçük bu sebeple terfilerine ve kendini geliştirmelere odaklanman daha iyi olur.tekrar ediyorum akrabalarının yönetici vasfı olduğu bir yerde ve evleneceğin erkeğinde aynı yerde olduğu bir alanda istediklerini elde edip refah içinde çalışman imkansız..sen bilirsin ama bence gitmek için talepte bulunmalısın..
Sanırım haklısın yani mantıklı geldi söylediklerin çok teşekkür ederim. Ben güçlü durmak istiyorum zaten "hoş değildi" demek de bir hakaret değil öyle çıkıp gitmeye neden olacak, sinir oluyorum her şeye akan göz yaşlarıma bi toparlanabilsem tavrımı koruyacağım ama..

İşte bunu hiçbir zaman görmediler, özellikle dedim işimden rahatsızsanız beni bununla ikaz edin diye. İsteyip de gönderemedikleri kimse olmadı bu zamana kadar, onlar ne isterse o olur.

hangi kurum bilmiyorum ama bizim kurumda öyle kolay olmuyor,aynı iş yerinde nişanlılar calısamaz diye bir kanun yok ama bunların derdi teyzenle aynı yerde olman gibi yani nişanlın bahane diyelim ki gönderdiler cok mu uzak olacaksınız

açıkcası ben global düşünmekten tarafım
evet siz çift olarak bundan olumsuz etkilenceksiniz
ancak kurum için olumlu olacaksa
açıkcası yapılması gerekir
dikkat ettiğinizden bahsetmişssiniz ancak
haklı dahi olsanız sürekli göze batmak
sinir sisteminizi yorucak
Siz de de bir müdür potansiyeli var :)
İş ve işlemler için bizim kadar uğraşan 1 tane personel göstersinler ben o zaman kurum için olumsuz davranış sergilediğimi işleri aksattığımı kabul edebilirim. Evet fazlasıyla da yoruldum onun için artık gitmesini istiyorum.

Sanırım haklısın yani mantıklı geldi söylediklerin çok teşekkür ederim. Ben güçlü durmak istiyorum zaten "hoş değildi" demek de bir hakaret değil öyle çıkıp gitmeye neden olacak, sinir oluyorum her şeye akan göz yaşlarıma bi toparlanabilsem tavrımı koruyacağım ama..
ne olursa olsun yapacağın ilk iş git yüzünü yıka seni madur duruma düşürmek isteyen şakşakçılara malzeme verme dik dur..bende memurum,dairelerde nasıl adilikler döndüğünü iyi bilirim...hadi yıka yüzünü sakince düşün öğlen nişanlınla gitme sebeplerini konuş,onun değil senin gitmen gerektiğini bu gölgeden kurtulman gerektiğini tek tek anlat..yaşından daha olgun bir kıza benziyorsun..ortak bir karar ver ve hemen uygula..

Arkadaşlar işyerindeyim ve gözlerim ağlamaktan şişti. Herkese de açıklama yapmak istemiyorum burda o yüzden acilen akıla ihtiyacım var. Ben 18 yaşındayken şehit yakını olarak memurluğa hak kazandım (yani anlayacağınız hayata çok çabul atıldım ve bu böyle de devam etti) ve yaşadığım şehirde bir kurumda memur olarak görev yapıyorum. Şansa teyzem de burda ve müdür yardımcısı o yüzden beni hep torpilli zannediyorlar ama gelin görün ki en çok çalışan da benim. (Sırf laf gelmesin teyzeme diye.)
Burda biriyle tanıştım ve nişanlandık (şu an 19 yaşındayım) biz her öğle yemeğinde neredeyse beyaz eşya, mobilya bakmaktan yemek bile yemiyoruz bazen. Bir de eski bir evimiz vardı onu sattık yeni ev alıcaz iş yerine yakın olsun diye ikimiz de aynı işyerindeyiz diye.
Neyse mesele, bizi sürekli birbirimizle tehdit ediyorlar işte nişanlını uzaktaki bir kuruluşa göndeririz vs. diye sırf iş yerinde görüşmeyelim diye. (bizim işyerinde sıcak bir ortam vardır, herkes işini yapar sonra da birbirlerinin odasına giderler muhabbete bu da amirlerin sinirini bozar) biz de çok dikkat etmeye başladık. Herkes çaylar kahveler içerken biz odamızdan çıkmadık, görüşmedik. Bu sabah teyzem ve diğer amir bizi birinin odasında gördü (günaydın demeye gittik sadece) sonra da ikisi de geldi ve bana yine sizi ayırırız mevzusu açıldı. Yaptığınız hiç hoş bir şey değil dedim diğer amir sinirlendi çıktı gitti. Teyzem de bir ton laf yaptı ve dedim ayırın artık ben yoruldum çünkü bu tehditten.
O da sinirlendi çıktı, ağlamaktan gözlerim şişti ağladığımı hemen belli ederim, şu an bile elim ayağım titriyor zaten yanlış mı yaptım sizce?
Nişanlım beni bu halde görürse işler çok karışır ne yapmalıyım nolur yardım edin..!
benim eski çaliştığım okulda 2 öğretmen arkadaşımız vardı evliydi...okulumuz en çok onlardan memnundu. şenşakrak espirili herşeyi organize eden bir çiftti. bence çalıştığın kurumun niteliğine bağlı....sosyal değilde sırf evrak kayıt işlerine bağımlıysa göze batarsınız.... senin için en makbul olan kurum değişmen teyzen de elalemin dırdırından kurtulmuş olur...hem nışanlınla birbirinize böylelikle dahada kenetlenmiş olursunuz...mesafe tatlı kılar çiftleri:)

hangi kurum bilmiyorum ama bizim kurumda öyle kolay olmuyor,aynı iş yerinde nişanlılar calısamaz diye bir kanun yok ama bunların derdi teyzenle aynı yerde olman gibi yani nişanlın bahane diyelim ki gönderdiler cok mu uzak olacaksınız
diğer kuruluşlar ilçelerde, ayın 1 inde açılacak olan bir kuruluş var ve personel ihtiyacı olacak muhtemelen gönderecekleri yer orası olacak o da bize çok ama çok uzak, maneviyi geçtim hadi maddi bile sıkıntı oraya kadar hergün gidip gelmek.

ne olursa olsun yapacağın ilk iş git yüzünü yıka seni madur duruma düşürmek isteyen şakşakçılara malzeme verme dik dur..bende memurum,dairelerde nasıl adilikler döndüğünü iyi bilirim...hadi yıka yüzünü sakince düşün öğlen nişanlınla gitme sebeplerini konuş,onun değil senin gitmen gerektiğini bu gölgeden kurtulman gerektiğini tek tek anlat..yaşından daha olgun bir kıza benziyorsun..ortak bir karar ver ve hemen uygula..
Dediğini dikkate alacağım zaten kaç saattir öğlen gelsin diye kendimi kemiriyorum.

Siz de de bir müdür potansiyeli var :)
İş ve işlemler için bizim kadar uğraşan 1 tane personel göstersinler ben o zaman kurum için olumsuz davranış sergilediğimi işleri aksattığımı kabul edebilirim. Evet fazlasıyla da yoruldum onun için artık gitmesini istiyorum.

bak canım evet bulunduğum kurumda yöneticiyim
ama bu durumda sana şöyle düşünmeni önericem

siz gerçekten
işinizi layıkı ile yapıyor dahi olsanız

işini savsaklayan herkes için bir bahane noktası olursunuz

örneğin
bolca sohbetini yapan ve uyarı alan bir personel

ooo bu kurumda evli çiftler varken ben mi göze battım diyecektir
üstelik eklemekten çekinmeyecek
tabi bizim teyzemiz müdür yardımcısı değil ki
:(

anlatabiliyormuyum
belki sizin durumunuzun
kurumun gidişatına zartarı yoktur
ancak kurum içi ilişkilerde sorun oluşturduğu belli

unutmaki
işleyişin başarılı olması
kurum içi sosyal idare ye de bağlı

Küçük görüp ezmeye çalışmışlar. İş yerinde el ele göz göze olmadıktan sonra kime ne, istediğimle görüşür konuşurum.
Biraz ters olsaydınız bu derece sorun yaşanmazdı.
Ayrıca torpille girseniz ne olacak? Devlet dairelerini geçtim komple ülke değişiyor torpille. Kim kime hesap sorabiliyor?
Komik şeyler bunlar bence şikayet edin tehdit edildiğinize ve veriminizin düştüğüne dair.
Tabi fazla samimi davranmadığınızı varsayıyorum...

benim eski çaliştığım okulda 2 öğretmen arkadaşımız vardı evliydi...okulumuz en çok onlardan memnundu. şenşakrak espirili herşeyi organize eden bir çiftti. bence çalıştığın kurumun niteliğine bağlı....sosyal değilde sırf evrak kayıt işlerine bağımlıysa göze batarsınız.... senin için en makbul olan kurum değişmen teyzen de elalemin dırdırından kurtulmuş olur...hem nışanlınla birbirinize böylelikle dahada kenetlenmiş olursunuz...mesafe tatlı kılar çiftleri:)
Teşekkürler yorumun için galiba hakkımızda da en hayırlısı bu olacak. Biz de çok şey katıyoruz ama bunlar 1 saatlik artıları onların daha sonra iş evrak işlerine dönüyor.

Teşekkürler yorumun için galiba hakkımızda da en hayırlısı bu olacak. Biz de çok şey katıyoruz ama bunlar 1 saatlik artıları onların daha sonra iş evrak işlerine dönüyor.
birde sana bu işi devlet verdi teyzen değil ..bir lütufta bulunmuş gibi davranması lüzumsuz ..birilerinin bunu kendisine hatırlatması lazım..

bak canım evet bulunduğum kurumda yöneticiyim
ama bu durumda sana şöyle düşünmeni önericem

siz gerçekten
işinizi layıkı ile yapıyor dahi olsanız

işini savsaklayan herkes için bir bahane noktası olursunuz

örneğin
bolca sohbetini yapan ve uyarı alan bir personel

ooo bu kurumda evli çiftler varken ben mi göze battım diyecektir
üstelik eklemekten çekinmeyecek
tabi bizim teyzemiz müdür yardımcısı değil ki
:KK43:

anlatabiliyormuyum
belki sizin durumunuzun
kurumun gidişatına zartarı yoktur
ancak kurum içi ilişkilerde sorun oluşturduğu belli

unutmaki
işleyişin başarılı olması
kurum içi sosyal idare ye de bağlı
Kesinlikle bu işte problem, aslında bir problem, aksaklık veya bir iş sorunu değil bu sadece problem bizim nişanlı olmamız. Herkes bizi sever, sayar ama bir kişinin en ufak tatsız lafı bile bizi böyle bir kargaşaya sokabiliyor. Teyzemin çok işine yaradığım için beni bir yere gönderme taraftarı değil, nişanlım gitse dahi benim buradaki problemlerim bitmeyecek.

birde sana bu işi devlet verdi teyzen değil ..bir lütufta bulunmuş gibi davranması lüzumsuz ..birilerinin bunu kendisine hatırlatması lazım..
aynen katılıyorum benimde abimle aynı okulda olma durumum vardı ben Anadolu lisesindeyken oda coğrafya öğretmenim olacaktı.hiç istemiyordum hep derdi insanlar torpil demesin diye en düşük notu sana vericem çok zoruma giderdi..neyseki benim okuluma düşmedi...ailelerin yakın akrabaların aynı kurumda olmaları daima dezavantajdır....kimse heveslenip arzu etmesin derim:)

Küçük görüp ezmeye çalışmışlar. İş yerinde el ele göz göze olmadıktan sonra kime ne, istediğimle görüşür konuşurum.
Biraz ters olsaydınız bu derece sorun yaşanmazdı.
Ayrıca torpille girseniz ne olacak? Devlet dairelerini geçtim komple ülke değişiyor torpille. Kim kime hesap sorabiliyor?
Komik şeyler bunlar bence şikayet edin tehdit edildiğinize ve veriminizin düştüğüne dair.
Tabi fazla samimi davranmadığınızı varsayıyorum...
Torpilli sözleşmeli personel de var tabii. Allah razı olsun abimden ki beni bu günlere getirdi beni iş sahibi yaptı genç yaşımda. Ondan başka kimseye borçlu hissetmiyorum kendimi onun için bu öfkem, kimse kendinde bi hak görmesin istiyorum ama ne yazık ki güç onların elinde.

Keşke, ama o kişi ben değilim ne yazık ki. Evet beni işe o sokmadı ama belli haklar görüyor kendinde.
işte bende tam bunu söylüyorum müdür yardımcısı dahi olsa birilerinin haddini bildirmesi gerekir..herkes yerini bilecek..sadece daire müdür yardımcısısın sen..işe girmene vesile olan şehidimiz neyin oluyor canım..teyzenin oğlu değildir inşallah.

aynen katılıyorum benimde abimle aynı okulda olma durumum vardı ben Anadolu lisesindeyken oda coğrafya öğretmenim olacaktı.hiç istemiyordum hep derdi insanlar torpil demesin diye en düşük notu sana vericem çok zoruma giderdi..neyseki benim okuluma düşmedi...ailelerin yakın akrabaların aynı kurumda olmaları daima dezavantajdır....kimse heveslenip arzu etmesin derim:)
Aynen katılıyorum, dünyanın en berbat şeyi herkesin kendi bir hayatı olmalı. Normalde kakara kikiri gülüştüğün insana burada patronluk taslamamalısın.

işte bende tam bunu söylüyorum müdür yardımcısı dahi olsa birilerinin haddini bildirmesi gerekir..herkes yerini bilecek..sadece daire müdür yardımcısısın sen..işe girmene vesile olan şehidimiz neyin oluyor canım..teyzenin oğlu değildir inşallah.
Yok canım abim şehit olan o ikimizin de teyzesi oluyor. İş hakkı sadece kardeşlere var zaten.

Back
X