Acil cevap verin ne olur?

:))) bende o kadar korkmama ragmen normal doğum istiyordum cünkü acısınıda çekmek istiyordum ki hem anne olmanın kıymetini bileyim bebeğimin ilk sesini duyup kokusunu koklayım hemde daha sağlıklı diye ama mevlam nasip etmeyecek galiba şimdi sağlıklı olsunda herşeye razıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki de sizin icin ve bebegin sagligi neye el veriyosa dogum sekliniz oyle olmali zaten az kalmis dogumunuza hic sıkinti stres yapmayin ben hep kendime dogum bu kadar zor bisey olsa kimse 3-5 tane cocuk yapmaxdi diye telkin ederdim emn olun sonu buyuk mutluluk ki ben 1 sene once bugun kizimi4 kg normal yolla dogurmus insanim yinede keyfi sez. Hayir

Tabiki de sizin icin ve bebegin sagligi neye el veriyosa dogum sekliniz oyle olmali zaten az kalmis dogumunuza hic sıkinti stres yapmayin ben hep kendime dogum bu kadar zor bisey olsa kimse 3-5 tane cocuk yapmaxdi diye telkin ederdim emn olun sonu buyuk mutluluk ki ben 1 sene once bugun kizimi4 kg normal yolla dogurmus insanim yinede keyfi sez. Hayir

Maşallah allahım uzun güzel sağlıklı ömürler versin bende öyle telkin ediyorum kendime çok tşkler temennileriniz için

Kızlar bu kanımdaki mikrop bebeğimde bi hastalığa neden olur ki acaba yada bende doğumdan sonra netten baktım bı mikrop kan hüçrelerimi çökertiyormuş :(( iki gecedir uyuyamıyorum bebeğime bişey olacak yada ben bebeğime kavuştuktan sonra bana bişey olur diye tam kavuşmuşken birbirimizden kopacağız diye korkuyorum eşime belli etmiyorum ama oda tedirginliğimin farkında gece ne zaman gözümü açsam eli yanağımda oda uyumuyor oluyor:(((

Kızlar bi kaç gün yazamadım bebeğimin heyecanıyla sıkıntılı bi hamilelikten sonra mucizemi sağlıkla aldım kucağıma darısı tüm gün sayan annelere:))

Kızlar bi kaç gün yazamadım bebeğimin heyecanıyla sıkıntılı bi hamilelikten sonra mucizemi sağlıkla aldım kucağıma darısı tüm gün sayan annelere:))

Hayırlı olsun canım,Allah cc. sağlıkla büyütmeni nasip etsin.Darısı bana ve bebek isteyen herkese :)

Hayırlı olsun canım,Allah cc. sağlıkla büyütmeni nasip etsin.Darısı bana ve bebek isteyen herkese :)

Amin bitanem kontrole gelmiştik sarılık olmuş ışın alıyor dua ediyorum değeri düşsün yoksa tıp fakültesine sevk edeceklermiş istemiyorum oraya gitmeyi

Amin bitanem kontrole gelmiştik sarılık olmuş ışın alıyor dua ediyorum değeri düşsün yoksa tıp fakültesine sevk edeceklermiş istemiyorum oraya gitmeyi

İnşaAllah hemencecik iyileşir yaramaz bebiş :) Annesine yaramazlık yapmaya devam ediyor :)

Back
X