Acil cevap verir misiniz lütfen 😓

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
İyi aksamlar kızlar Çarşamba günü Kan verdim 28.7 çıktı gebesin dediler bugün cuma tekrar verdim 90.7 çikti acilde verdim kanı ordaki doktor değer düşük çıkmış dış gebelik olabilir dedi sizce bu doğru olabilir mi ? Lütfen deneyimli olanlar yazabilir mi kendimi kötü hissediyorum

Değer gayet güzel artmış. Hakikaten saçmalamışlar. Uzmanlık alanları da değil neden böyle saçmalıyolar anlamıyorum. Çok sinir oldum. 1 hafta on gün sonra kese görmek için randevu alın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Gayet güzel artmış neresi düşük .2 güne 2000 artmasını mı bekliyordu o doktor

Bende 90 görünce sevinmiştim baya yüksek diye kadın öyle söyleyince modum aşırı düştü korktum hatta içimi rahatlattıniz teşekkür ederim
Merak etme çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy çok teşekkür ederim 23 üne aldım randevumu tahminimce o zaman 6 haftam oluyor öyle söyleyince ağrılarım vardı onlardan bahsetmedim bile kasik bel göğüs ağrım aşırı var normal mi sizce

Ayy çok teşekkür ederim 23 üne aldım randevumu tahminimce o zaman 6 haftam oluyor öyle söyleyince ağrılarım vardı onlardan bahsetmedim bile kasik bel göğüs ağrım aşırı var normal mi sizce
Çok normal ilk haftalarda. Burada gebelik topikleri var oralarda senle aynı haftalarda olanlarla yazışıp gebeliğini geçirebilirsin. Iyi oluyor.

Ayy bu acil doktorları beni delirtecek. Neresi kötü sonucun ne güzel artış olmuş 2 günde. Sen sıkma canını artışın gayet güzel. Hayırlı olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…