• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum lütfen yardım edin kızlar????

Gebelikte çeşitli bitki çayları vs yasak evet ama bu düşük için başlı başına bir sebep olamaz. Doktorlar bir bebek doğacaksa ona hiçbir şey engel olamaz halter de kaldırsanız düşmez diyorlar. Zâten düşüklerin çok büyük bir kısmı genetik sebepler yüzünden oluyor dışardan bir müdahaleyle düşük olması zor. Hem bitki çayları yüzünden olsa bile isteyerek yapmadınız sonuçta. En kısa sürede sağlikli bir gebelik elde edersiniz umarım.

Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki burda sizden bunları duymak. Hem psikolojik olarak hemde bedenen çöktüm bu süreçte ve iyi ki buraya yazdım çok iyi geldiniz
Bir daha düşük tekrarlarsa genetik test yaptırın. Aslında ilkinde de yapıyorlar da sizden talep etmemisler anlasilan

Gebelikte çeşitli bitki çayları vs yasak evet ama bu düşük için başlı başına bir sebep olamaz. Doktorlar bir bebek doğacaksa ona hiçbir şey engel olamaz halter de kaldırsanız düşmez diyorlar. Zâten düşüklerin çok büyük bir kısmı genetik sebepler yüzünden oluyor dışardan bir müdahaleyle düşük olması zor. Hem bitki çayları yüzünden olsa bile isteyerek yapmadınız sonuçta. En kısa sürede sağlikli bir gebelik elde edersiniz umarım.
Çok teşekkür ederim 🌸 evet bitki çayları yasak ve günlük hayatta da kullanmam ama ilk defa bu ay içtim ve bebeğimi kaybetmeyi de buna bağladım çok içselleştirdim. çok uzun zamandır gebelik istiyordum ve hiç olmayacak diye düşünüyordum o yüzden allak bullak oldum

Back
X