Acil cevap verir misinz

hemsut

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
32
0
acaba hamileligini geç öğrenmiş hanımlar var mı?hamilelik testi idrar la yapılan 8.hadta bi hamilelikte yanlış negatif sonuç verebilir mi

konu nedır tam olarak?..

Canm ben hamileliğimi 4.hafta da ögrenmiştim. Eğer idrara yapılan derken evde yapılan testleri kastediyorsan negatif olduğunda yanılma payı var ama pozitif de yanılma payı yok gibi. Zaten prospektüsünde de öle yazıyor eğer pozitif çıktıysa sonuç % 99 oranında dogrudur diye. Hastanede olsa kan testi yapıyorlar kan değerine göre kaçıncı haftada olduğun dahi anlaşılıyor. Sorunun sonu biraz karışık olmuş Bunumu demek istedin canm?

Hamile olup olmadıgıma emin degilim evde yapılan testlerde negatif çıktı ama eger hamileysem 8.haftadayım son birleşme eşimle o zman olmuştu şimdi yanlış olabilir mi bu test

Canm negatif yani tek çizgimi çıktı. Eğer öyleyse testlerin yanılma payı var zaten prospektüsünde de öle yazio ama pozitifse ozaman garanti gibi % 99 dogrudur yazio kardeşim hatta erken gebeliklerde ikinci çizginin renginin açık olabileceği falanda yazio.
Eğer negatifse sonuç tekrar yap bi tane canm. Ama test bozuk falan değilse negatifse olmayabilir gebelik. En garantisi kan testi çünkü hamile olduğunda vücutta bazı değerler yükselio ve bu en belirgin en erken kan tahlilinde belli oluyo bazı gebelerde idrar da geç cikabildigi için negatif sonuç verebiliyomus ama canm 8haftaliksa yaklaşık olarak 2 aylığı yakın oluyo tahmininde çıkardı die düşünüyorum.
Yani negatif olabilir ben sana eğer hala supheliysen bi tane daha yap die ondan dedim.
Başka belirti varmı canm

Hamile olup olmadıgıma emin degilim evde yapılan testlerde negatif çıktı ama eger hamileysem 8.haftadayım son birleşme eşimle o zman olmuştu şimdi yanlış olabilir mi bu test
Hamilelik haftası ilişkinin olduğu zamanlara göre hesaplanmıyo ki adetin 1. gününe göre hesaplanıyo ve bu kadar uzun süredir adet olmadıysan testte de negatif çıkıyosa bi sorun var demektir.Beklemek yerine doktora git. Bebek istiyosan inşallah hamilesindir. Nadir de olsa olabiliyo böyle durumlar.

X