ama kıyafetin tersi ile silip diğer yüzü ile vajınamı sildimKesin hamilesin koş doktora
Olsun kesin kalmışsın sen hemen doktora git baksınama kıyafetin tersi ile silip diğer yüzü ile vajınamı sildim
bilmiyorum ki bisi olmaz benceSence kalır mısın?
ama tersiyle silip diğer yüzünle sildim ertesi gün hapı alsam bisi olurmu 1 gün olmadı daha2023 temmuz anneleri bölümünde görüşürüz
Hap işe yaramaz bu saatten sonra sen katıl temmuz annelerine hayırlı olsunama tersiyle silip diğer yüzünle sildim ertesi gün hapı alsam bisi olurmu 1 gün olmadı daha
Tersi ile sildiysen kız direkt sildiysen erkek oluyor. Ne olur nereden biliyorsun diye sorma Eminem.ama tersiyle silip diğer yüzünle sildim ertesi gün hapı alsam bisi olurmu 1 gün olmadı daha
Beşizlere hamile kalıp tıpta şok etkisi yaratırsın. Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.sevgilime ilişkiye girdik elime boşaldı kıyafetime sildik o kıyafetimle vajinamı sildim hamile kalırmıyım?
Hamile kalır mıyım diye düşündüğünüz kadar ben ne yapıyorum diye düşünseniz keşkesevgilime ilişkiye girdik elime boşaldı kıyafetime sildik o kıyafetimle vajinamı sildim hamile kalırmıyım?
ya sesli güldüm Allah da seni güldürsünHap işe yaramaz bu saatten sonra sen katıl temmuz annelerine hayırlı olsun
Kalırsınsevgilime ilişkiye girdik elime boşaldı kıyafetime sildik o kıyafetimle vajinamı sildim hamile kalırmıyım?
hamile kalmak istemiyorum o yüzden soruyorumHamile kalmak isteyen acilen spermli kıyafetini vajinasına sürsün!! Diğer yollar fasa fiso.
Her gün aynı troller yemin ederim bıkmadınız mı sormak istiyorum.
Hamile kalmak istemiyorsan korunsanıza bunu da mı millet söylesin yani.hamile kalmak istemiyorum o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?