Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada acildigindan bahsettim o an biseyler olmus olabilir miKülot ve boxer üzerinden geçebilen sperm üretilmedi henüz
İnadına mı yapıyorsunuz diye düşünmeden edemiyorum bu tarz başlık açanlardamerhabalar nisanlimla ovulasyon donemimde surtunmeyle iliskimiz oldu bende kulot vardi onda da boxer fakat korkum zevk suyu yuzunden hamile kalabilir miyim ayni gun icinde makattan da zorlama oldu ama boxer o an acilmis ve acildigi an fark ettik ben herhangi bir islaklik hissetmedim hemen tuvalete kosup temizlendim
40 gunde bir adet oluyorum fakat su an 42.gun goguslerim sis ve sari koyu renkli akintim var karnim ve belim cok agriyor arada bir sigara iciyorum sigara ictigimde de midem cok bulaniyor sizce hamile miyimdir cevaplariniza ihtiyacim var
Olmaz vajina içine girmediği sürecearada acildigindan bahsettim o an biseyler olmus olabilir mi
Sana saygı duyuyorum sabırla cevaplıyorsunOlmaz vajina içine girmediği sürece
Geçen bi üye teşekkür etti bu tarz sorularda hep güzel cevap veriyosun diye. GazlandımSana saygı duyuyorum sabırla cevaplıyorsun![]()
Evet hamile olabilirsin hayırlı olsun