• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cevap

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar kayınvalidemlerin evi 3 katlı ve eşim tek erkek bugün öğrendimki kayınpederim 1 katını evli olan görümceme vermiş halbuki onunda kayınvalidesi var ve babam bunu bize hiç sormadı bile 2 tane oğlu var görümcemin bizim cocuğumuzhenüz yok yeni evliyiz kafayı yiyeceğim eşimşn heberi yok daha ne yapmalıyım sizce çok alındım böyle dünya malı için hiç kafayı yormayı sevmem ama ilerisin düşünüyorm biz köye yakın bi yerde oturuyorz ileride köyde oturmak zorunda olsam kafayı dinleyemiycem nasıl tepki vermeliyım kayınvalidemde tek gelin ama görümcelerine hiç birşey vermedi istedkleri halde 2 görümcem daha var onlarada öbürlerini verr artık

arkadaşlar kayınvalidemlerin evi 3 katlı ve eşim tek erkek bugün öğrendimki kayınpederim 1 katını evli olan görümceme vermiş halbuki onunda kayınvalidesi var ve babam bunu bize hiç sormadı bile 2 tane oğlu var görümcemin bizim cocuğumuzhenüz yok yeni evliyiz kafayı yiyeceğim eşimşn heberi yok daha ne yapmalıyım sizce çok alındım böyle dünya malı için hiç kafayı yormayı sevmem ama ilerisin düşünüyorm biz köye yakın bi yerde oturuyorz ileride köyde oturmak zorunda olsam kafayı dinleyemiycem nasıl tepki vermeliyım kayınvalidemde tek gelin ama görümcelerine hiç birşey vermedi istedkleri halde 2 görümcem daha var onlarada öbürlerini verr artık

Kayınpederininmiş evler istediğine verir o da onun çocuğu sonuçta. Ne güzel kızını düşünen bi babaymış benim hoşuma gitti ama senin pek gitmemiş galiba

tamamda kardeşm insan hiç oğluna sormazmı kayınpederimde tek erkek o kızkardeşi yer istediği halde babasının yerin vermiyorda kendi kızına niye oğluna danışmıyo niye o zaman bizim hiç birşeyimiz yok sadece kızınımı düşünmeli insan 2 görümcem daha var onlarada verirse bizim hakkımız nerde kaldı bende gideyim o zaman annemlere yöneleyim eğerk ayrı bi daire olsa sesim çıkmaz ama alt üst sonuçta orada ben yaşayacağm ileride bize sorulması gerekmiyomu üstelk görümcemn kayınvalidesi dul ve tokide evleri var b oğlu var ileride o evde onların olacak bunlar dengeli olmalı hiç birşeyi olmasa tamam derm ama bizim hiç birşeyimz yokken böyle birşey yapılması kırdı beni ben annemlere yönelsem eşim tek erkek olduğıu için ailesi hoş karşılamaz ama damatlarını kızlarını hoş karşılıyorlar

kayınpederiniz saglıgı yerindeyken kimseye sormadan kime ne verirse verirki...
bu kimseyi ilgilendirmez...
hem eşiniz adınıza neden üzülüyosunuzki. o onun ailesi...
boşverin ya. dediginiz gibi dünya malı dünyada kalıo.. kafa yormaya degmez...:ssz:

niye ille de tek erkek olmasını vurguluyorsunuz.Erkek olunca hak mı olacak yani? Ev zaten sizin değil,sizin olan bir şeyi vermiyor yani.

ozaman işlerine geldiklerinde tek erkek diye herşeye kocamın ve benm koşmamız ıistemeyecekler ben brlikte oturmak istemedm diye yüz çevirmeyecekler kendi kızları dul kayınvalidesini bile kabul etmezken benden bu beklentilerini yerine getirmedm diye yüz çevirmeyecekler hiç hhakkım yokmuş gibi birlikte oturmak istemedm diye en kötü ben oldum kızları iyi oldu anasına babasına herkes bakar o zaman bende onlardan yüz çevirip kend anamın babamın tarafına yöneleyim o zaman bana nasıl oğullarını çektim götürdüm gözüyle bakarlar ama kendi evlatları böyle birşey yaptıklarında melek gözüyle bakıyorlar damatlarının ailesini hiç düşünmüyorlar bile ayrıca ben bikere evime geldiklerinde birşey dememişken kendi evlatları hergün bizdeler diye arkalarından demediğini bırakmıyo yüzlerine melek gözüküyor herkese melek gibi gösteriyo kendni ayrıca ben bi şehrde yaşarken kayınpedermin ısrarı yüzüne onlara yakın bi şehre geldm ona güvenpte şimdi biz yüzüstü bıraktılar sırf istedikleri birlikte oturmak olduğu için eşim bile onlardan taraf oldu biz kırsal kesmdeyiz kırsal kesimdeki bu türşeyler hoş karşılanmaz ben kesinlikle erkekleri üstün tutmam ama bizden birşey bekleniyorsa ona görede benmde eşiminde hakkı ödenecek ben yaşlı olsalar zaten hiç birşeyi umursamadan bakarım onlara Ama daha 45-50 yaşlafrındalar ve gayet sağlıkları yerinde burada insanlarla duygularımızı paylaşmak çin yazıyorz ama sizler hep iğneli olarak yanıt veriyorsunuz ha beni savunun kışkırtın demiyorm zaten canı sıkkın olarak yazılan şeylere boyle ters cevaplar vaerilmez daha ılımlı yaklaşılır.

yani kp sanırsam 4 tane evi var,,,bir 3katlı ev birde tek katlı olan ev ??? ayrıca da onların belki kendilerine göre alışveriş i vardır,,, birde o evler yapılırken o görümceleriniz ne fedakarlıklarda bulundu bilmezsiniz ki;
şöyle olur o evlerde eşinizin emeği çoktur belkş o zaman siz belki bir şey diyebilirsiniz,,,,
yani benim kardeşimin eski nişanlısı da böyle çok yitişti benim aldığımla ettiğimle harcadığım para ile,,, en sonunda attı kardeşim nişanı,,,
bunu yapmanız sadece evliliğinizi bozar, soğukluk girer eşinizle arasıza,,,

Back
X