acil cevap

gamze emsal 96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
7
2
1
28
Merhaba 12 haftalik gebeyim uç gündür canim asırı şekilde portakal istedi ve uç gün boyunca dört tane portakalin suyunu sıkıp sıkıp içtim az önce aklima taklidi II internette arastirdim portakalin çok zararli olduğu bebegin kilolu dogmasi ve seker gibi hastaliklarinin cikmasina neden olurmuş içime bir sıkıntı düştü dun doktora gittim bebegin SALIKLI olduğunu şöyledi sadece utrasyondan bakti ben idarar testi kan testi yapmicakmisiniz diye sordum önündeki ay yapilacak testler dedi çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebegime bol bol su iciyorum başka ne yapmam lazim bilmiyorum lütfen cevap verin inşallah ben ve bütün anne adaylarina rabbim yavrularini kucaklarina SALIKLI sahatli almayi nasip etsin

Hamileliğimin ilk uç ayında bol bol portakal yedim zararlı olduğunu ilk defa duydum sukur bebeğim gayet sağlıklı şekerde çıkmadı hem şeker 6 aydan sonra çıkabiliyor çünkü bebeğin insulin direnci o zaman başlıyor panik yapma bence.

Çok sağolun içim rahatladi simdi teşekkür ederim

herşeyin fazlası zararlıdır ama korkmanızı gerektirecek bir durum yok. ayrıca portakaldaki vitamin ilk 3 ay gereklidir tabi kilo kilo oturup ye iç demek istemiyorum. 3 aydan sonra da arada tüketilebilir abartmadıkca. bebeğin kilolu olması gebelik şekeriyle alakalı bir durum oluyor genelde bu konuda portakalla direk bağdaştırılmaz ki siz sadece 3 gün kadar tüketmişsiniz.
herşey için endişe ediyoruz . doktor sorun yok diyorsa sizde üstüne düşmeyin. ilk 3 aydan sonra su miktarını en az 3 litre diyorlar; ben günde anca 1-1,5 litre tüketebiliyorum. bebeğimde bir problem görünmüyor tek sıkıntım elde ayakta yanma benim haftalarımda olası olduğunu su tüketimimi arttırmam gerektiğini söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…