Acil cevap

ahsensima

Allah kuluna kâfi değil midir?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
143
121
103
29
ben hızlı resime üyesiz fotoğraf yükledim. Fotoğraflarımın linki şuan bende yok kayıp yani. Ailem isterse o fotğraflarımı bulabilir mi arayıpta?

Başka cevap verecek yok mu? Sağlam bir bilgi istiyorum

Fotoğrafların hepsinin arşivlenmesi beklenir.
Hiçbiri kaybolmaz.
İnternette hiçbir şey kaybolmaz
Dolayısıyla evet, çeşitli yolla bulabilirler.
Ayrıca fotoğraf ve bilgilerin bilgisayarın belleğinde olduğunu da unutma.
Nasıl fotoğraflardı ki?

Fotoğrafların hepsinin arşivlenmesi beklenir.
Hiçbiri kaybolmaz.
İnternette hiçbir şey kaybolmaz
Dolayısıyla evet, çeşitli yolla bulabilirler.
Ayrıca fotoğraf ve bilgilerin bilgisayarın belleğinde olduğunu da unutma.
Nasıl fotoğraflardı ki?
Sende herşeyi bil hih!!Bir de hiçbir konuda yeterli değilim diye konu açıyor utanmadan Ba Ba Ba Ba. .

+18 fotoğrafları herkese açık platformlara yüklememek gerekiyor.

Normal şartlarda ailenizin arayıp bulabileceğini düşünmüyorum ama google her görseli indexliyor. Alakasız bir şey ararken bile google görsellerde karşınıza çıkabilir. Veya uygunsuz fotoğraflarsa başkaları alıp kullanabilir, bu kullandıkları sitelerden karşınıza çıkabilir.

Linkleri bulmanızın hiç yolu yok mu? Maille falan gönderdiyseniz maillerinizi iyice kontrol etseniz?

Internet ortaminda hic bir veri kaybolmaz.
Sen sildigini sanirsin ama karşına olmadik yerde çıkar.
Sonra bir bakarsin Hüsnü amca babana gelmiş bu kız sizin kız degil mi diye soruyor. Abooooo.

Annen pc den iyi anliyor galiba :)))
Bbizimkiler acip kapatma ancak. :)))
Hacker bir annen varsa silinen fotolari bile rahatlilla geri getirebilir.
Sadece dosyalara ve internette gezinmesini bilen bir annen varsa, gecmise bakar dosyalar bakar birsey bulamazsa kapatir pc yi gider.

Bukadar korkacagin resimler yukleme bir daha...

Fotoğraflar siteye kaydedilir. Ama siz linki bir yere kopyalamamışsanız birinin o fotoğrafı bulması çok zor. Tesadüfen doğru linki girip de birinin fotoğrafı görmesi çok çok zor. Bir dahaki sefere yüklerken herkese açık kısmındaki işareti kaldırın kimse göremez o zaman. Bir de fotoğrafınızın linkini birine atmayın kaydedip kullanabilir sonra.

Back
X