Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var emziriyorum. Temizlik yaparken çamaşır suyu kullandım içimi yaktı hemen yoğurt yedim ama ağzım hala yaniyor sütümden bebeğime geçer mi çok korkuyorum ya bişey olursa ah nerden kullandim.
bulantı,kusma,nefes darlığı falan varsa hemen doktora gidin. etkilenmişsiniz demektir. siz etkilenirseniz sütünüz de etkilenir. ama bunlar yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. temiz havaya çıkın biraz
bulantı,kusma,nefes darlığı falan varsa hemen doktora gidin. etkilenmişsiniz demektir. siz etkilenirseniz sütünüz de etkilenir. ama bunlar yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. temiz havaya çıkın biraz
O belirtilerin hiç biri olmadi ama hemen yoğurt yedim ve balkona ciktim. İlk başta biraz sersemlik vardı şuan iyiyim sadece ağzımda yanma var bu arada teşekkür ederim yorumunuz için bir nebze içim ferahladi