Acil cevaplarınıza ihtiyacım var.???

Sorun beni aldatıp aldatmaması değil benşm kızacağımı bildiği halde o kişiyi aratması.

bence bu konuyu bu kadar büyütme inan herkes exini aratıyor, gereksiz bi merak işte, stalk çağımızın hastalığı diyorum hep, kimlere kimlere bakmıyoruz ki, arkadaşlık yollamamış mesaj falan atmamış sonuçta

bir ismin ilk sırada çıkması illa arandı anlamına gelmez

baglantılı olduğunuz arkadaşlarınız ve begeniler hesaplanarak oluşturulan bir algoritma kullanılır, yani ortak çakışan begeniler bile size ''tanıyor olabiliceginiz kişiler'' diye bildiri gelmesini saglayabilir.

ama daha önce çıkmıyordu şimdi çıkıyor diyorsanız evet aranmış olabilir, emin olmak için arama geçmişine bakın ve tüm arama geçmişini silin (arama geçmişinizi sildikten sonra baş harfini yazsanız dahi o kişi artık görünmeyecektir ilk sırada, eger ortak arkadaş yoksa tabi ) 1 2 gün geçtikten sonra tekrar kontrol edin arama bölümüne baş harfini yazın çıkarsa aranmış demektir.

yerinizde olsam hafiye olmak yerine gider tak diye sorarım buda bir seçenek.

Eski bir aramaya isatinaden, facebokun ait olduğu mail adresinde daha önce yazışma varsa o adrese binaen çıkar.
Artı bence böyle şeylere kafa yorup abuk subuk paranoyalar yapmayın. Kaç yaşında evli insanlarsınız, eşinizin hesbaını karıştırmak, sistemi çözmeye çalışıp bunlara kafa yormak çok ayıp ve eşiniz tarafından özgüvensiz algılanabilecek hareketler.

Facebookta bir ismi arattığınızda o kişi tanıyor olabileceğiniz kişilerde de çıkar. Eşiniz o ismi aramış olabilir yani.

bir ismin ilk sırada çıkması illa arandı anlamına gelmez

baglantılı olduğunuz arkadaşlarınız ve begeniler hesaplanarak oluşturulan bir algoritma kullanılır, yani ortak çakışan begeniler bile size ''tanıyor olabiliceginiz kişiler'' diye bildiri gelmesini saglayabilir.

ama daha önce çıkmıyordu şimdi çıkıyor diyorsanız evet aranmış olabilir, emin olmak için arama geçmişine bakın ve tüm arama geçmişini silin (arama geçmişinizi sildikten sonra baş harfini yazsanız dahi o kişi artık görünmeyecektir ilk sırada, eger ortak arkadaş yoksa tabi ) 1 2 gün geçtikten sonra tekrar kontrol edin arama bölümüne baş harfini yazın çıkarsa aranmış demektir.

yerinizde olsam hafiye olmak yerine gider tak diye sorarım buda bir seçenek.
Evet akşamı bekliyorum tak diye sorcam zaten

bende geçen facebookumda hareketler dökümünü silmiştim ama dediğin gibi baş harfini yazmam yeterli yine arama yaparken çıkıyor aratacağım isim ..bence daha önceden aratıldığı için ne kadar hareketler dökümünde silsende ilk harfi yazsan bile aramada çıkabiliyor

soyle diyelim.

Ben feysbukta ayseyi aradim. Sonraki aramamda a yazdigim gibi ilk sirada ayse cikar

Sonra ardindan ahmeti aradim. Sonra da hatta ayhani aradim. A harfine bastigimda en basta ayhan, sonra ahmet ucuncu sirada da ayse cikar.

Sonra tekrar ayseyi ararsam 1. Sirada yine ayse gorunmeye baslar.

Yani esiniz bu kizacaginiz kisiyi arada bir inceliyor gibi geldi bana

Back
X