Acil cevappp sizde böyle bir şey oldu mu

Kaç konu açacağımı size mi sorucam cevap vermeyin madem siz görmezden gelin sizi alakadar etmez benim kaç konu açıp açmadığım
Burası günlük değil yalnız , aynı soruyu 10 defa açıp sorup farklı cevap beklemeyin.

Ayrıca 6 günde böyle bir belirti olması çok zor daha çok erken.

Şu an hamile olsaydınız 2 (1 hafta + 6 gün) haftalık olurdunuz. Hamilelik son adet gününe göre hesaplandığı için aslında şu an hamile bile değilsiniz. Hissettiğiniz şey ovülasyon ile alakalı olabilir. Belirttiğiniz adet gününüze göre döllenme yeni gerçekleşmesi gerekiyor. İlişki çok erken olmuş, doğurganlık seviyeniz düşükken. 3 hafta olsa yine bir şey hissedebilirsiniz derdim. Ama gerçekten erken.

2 saat önce sorduğum soruda 1 gün önce ibaresi var mı ? O sorduğum sorunun tarihine bakın önce. Ayrıca biraz anlayışlı olun

Ee demişsin işte,kendi yazdığından da mı haberin yok? Sonrada millete sanki kendi kendine uydurmuş gibi davranıyosun.
İlişkiden 1 gün sonra kasıklarımda sancı hissettim bir de hâlâ daha devam eden sırtımın ortasında bir ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…