Bebek İkinci El ACİL Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi ve yürüteç arıyorum!

aydeak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
6
0
6
Ankara
temiz sorunu olmayan uygun fiyatta Chicco Polly Mama Sandalyesi ve emniyetli bir yürüteç arıyorum çok acil!!

mrb biz mama sandalyemizi satıyoruz. Temsili resmini ekledim ilgilenirseniz mail adresinizi bırakın ben kendi resimlerini göndereblirim.
Çok az kullanıldı tertemiz sorunsuz yeni gibi.
Eki Görüntüle 763149

Fiyati nedir ve gerçek fotosunu koyar misiniz?

Mama sandalyemiz ve yurutecimiz chicco mail adresinizi yollarsaniz gonderebilirim resimlerini.hangi ildesiniz??

2 adet mama sandalyemiz olduğu için bunu pek kullanma fırsatımız olmadı.tertemiz sorunsuz tüm aksesuarları tam. temiz ve sorunsuz ise 2. el almanızı öneririm. Biz 260 tlye aldık boşuna 100tl fazla vermek istemeyenler kaçırmasın.
fiyat 160 tldir.

Son düzenleme:
Nerde oturuyorsunuz

mrb biz mama sandalyemizi satıyoruz. Temsili resmini ekledim ilgilenirseniz mail adresinizi bırakın ben kendi resimlerini göndereblirim.
Çok az kullanıldı tertemiz sorunsuz yeni gibi.
Eki Görüntüle 763149

temsili resimden hiç farkı yok tertemiz kullanıldı yepyeni kaçırmamamnızı tavsiye ederim üstelik bu fiyata bulmanızda çok zor uygun veriyorum.
$Resim 277.webp $Resim 276.webp $Resim 275.webp

$Resim 271.webp $Resim 270.webp $Resim 271.webp

bende de chicco polly mama wood friends mama sandalyesi var hem erkege hem kıza uygun renklerde çok az kullanıldı sıfırdan farksız tertemiz iligienirseniz resimlerini gönderirim görüşebiliriz de ...

Back
X