• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cok onemli ;((cvp bekliyorum

sensizlik_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
12
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bizim için önemli bi konu ablam çok istemesine rağmen bi türlü hamile kalamıyor.bu ay tam yumurtlama dönemin hesapladi ama adeti 15 ağustos ama dün kan testi yaptirdi değerleri 0.06 sizce bu değerler yükselir mi.erken mi test yaptırdık ne olur akıl verin..

Arkadaşlar bizim için önemli bi konu ablam çok istemesine rağmen bi türlü hamile kalamıyor.bu ay tam yumurtlama dönemin hesapladi ama adeti 15 ağustos ama dün kan testi yaptirdi değerleri 0.06 sizce bu değerler yükselir mi.erken mi test yaptırdık ne olur akıl verin..

sürekli güncelle ki görünsün konun,bilenler cvp verir görünce

regli 15 ağustos ise şuanda asla belli olmaz hamile olup olmadığı

Doktora gitmeyi denemeli bence. Ayrıca beklenen adet tarihi 15 ağustos ise henüz vakit var demektir. Hamilelik gerçekleşmiş ise, kanda belli olması ortalama yumurtlama gününden 10-12 gün sonra belli olur. Yumurtlama tarihi ne zamandı?

Doktora gitmeyi denemeli bence. Ayrıca beklenen adet tarihi 15 ağustos ise henüz vakit var demektir. Hamilelik gerçekleşmiş ise, kanda belli olması ortalama yumurtlama gününden 10-12 gün sonra belli olur. Yumurtlama tarihi ne zamandı?

28 temmuz yumurtlama zamanı.sizce ne zaman bidaha kan testi yaptirsin

Test için çok erken gibi geldi bana da, kan testi evet erken sonuc verir ama daha adet gününe 10 gün var, adetin gecikmesini bekleyin, veya adete 2-3 gün kala tekrarlayın testi bence.

28 temmuz yumurtlama zamanı.sizce ne zaman bidaha kan testi yaptirsin

9 Ağustos yada en kesin 11 Ağustos gibi yaptırsın. İnşallah hayırlı haberler alırsınız, ama olumsuz bir durumda doktora başvurmalı, çünkü herkesin bünyesi farklıdır. Eğer bir sorun varsa da, öğrenilmiş olur.

erken yapilmis test..enazindan adetten birkac gun oncesini beklemeli kan testi icin..ayrica erken ogrensede doktor yukseliyormu yukselmiyor mu diye 2gune bir tahlil istiyor.en mantiklisi adet zamanini bekleyip kesin sonucu almak

erken yapilmis test..enazindan adetten birkac gun oncesini beklemeli kan testi icin..ayrica erken ogrensede doktor yukseliyormu yukselmiyor mu diye 2gune bir tahlil istiyor.en mantiklisi adet zamanini bekleyip kesin sonucu almak

Günler gecmiyor inanin ;( bi gün bi sene gibi geliyor bu durumu taşıyanlar ne olur akıl verin...

hamileyse değerler 2 günde 2 kat artar.5 ten sonra falan hamile oluyor sanırım.sen 0.01 demişsin.
5e gelmesi için baya gün lazım sanırım.
ilişkiden 10-12 gün sonra çıkıyor genelde canım kan testinde.siz yine de 10 ağustosta falan yeniden yaptırın.büyük ihtimal belli olur o zaman.ne zamandan beri hamile kalamıyor ablan ?

Bu ne acele ,adet günü yada 1-2 gün öncesinde çıkar ancak kanda 10 gün önce çıkmazki ,hem böyle böyle psikolojisi etkilenir ,olacağı varsada olmaz ,stres yapmasın ,allahın işi bu ,ol derse olur
ben adet günü yaptırdığımda bile 39 çıkmıştı,sizin değer bişey ifade etmiyor.

Günler gecmiyor inanin ;( bi gün bi sene gibi geliyor bu durumu taşıyanlar ne olur akıl verin...

ablan ne kadar süredir bebek istiyor:26::26: birde bu kadar stres yaparsınız olacağı varsa olmaz inanın bana..benimde ilk zamanlar olmadı 8 inci adet donemim olacaktı ki hamile kaldım sizi ve heycanınızı anlıyorum ama onunuzde beklemeniz gereken ciddi bi rakam oyle oyle 1 ya da 2 günlük te deil o yüzden lütfen en azından regl tarıhınden 2 gun öncesine kadar sabırla bekleyin

ablan ne kadar süredir bebek istiyor:26::26: birde bu kadar stres yaparsınız olacağı varsa olmaz inanın bana..benimde ilk zamanlar olmadı 8 inci adet donemim olacaktı ki hamile kaldım sizi ve heycanınızı anlıyorum ama onunuzde beklemeniz gereken ciddi bi rakam oyle oyle 1 ya da 2 günlük te deil o yüzden lütfen en azından regl tarıhınden 2 gun öncesine kadar sabırla bekleyin

Evet beklemek kadar zor bi durum yok.1 senedir istiyorlar.dün test yaptirdigimz yerde çalışan bayan olsaydı çıkardı yok deyince bütün hayalleri yıkıldı.yumurtlama döneminden sonra iki gün akıntısı oldu eside kendi de bu ay oldu gözüyle bakıyorlardı.hayırlısı olsun.kan değeri de 0.06

coook iyi anliyorum.adetimden 4gun once evde test yapmstm cook hafif 2.czgi ckmisti sonra 2gun oncesnde test yapmstm net pozitifti.ama doktor hcg degerinin yukseldigini gormesi icin 2gune bir tahlil istiyor gebelik varsa yani.bos gebelik mi kimyasal mi vs diye.o surec daha stresli var da diyemiyorsun yok da.o yuzden adetini beklemeli diye dusunuyorum hersey netlessin diye

Evet beklemek kadar zor bi durum yok.1 senedir istiyorlar.dün test yaptirdigimz yerde çalışan bayan olsaydı çıkardı yok deyince bütün hayalleri yıkıldı.yumurtlama döneminden sonra iki gün akıntısı oldu eside kendi de bu ay oldu gözüyle bakıyorlardı.hayırlısı olsun.kan değeri de 0.06

tamamdaa mumkunn deil bu kadar erken yapılan test sonuç vermez ve çıkan test sonucu hakkında kimsenin yorum yapmaya da hakkı yok daah cok var nasıl bi calısan bayanmış o oyle alan stres yapmadan beklesin

gebelik gözükmüyor ayrıca adet tarihinize çok varken yaptırılan testte geçersizdir.adet olmazsanız yaptırın şu an gebelik yok

Back
X