Acil çözüm..Aramalı mıyım?

çek gitsin mutlu yıllar yaz yeter bence fazlada şımartma kaydirigubbakcemile

bence de çek canım,aranızda kötü bişey de geçmemiş hem herşey bitarafa dostluğunuzun arkadaşlığınızın onca paylaşılmış şeylerin hatırı var, bende 25 senelik dostumla aşk acısı yüzünden küstüm ondan haber almamak için çık hayatımdan dedim o bir anlık sinir ve acıyla, ama doğumgününde mesajımı da yolladım hala değer veriyorum iyi günde kötü günde yanımda oldu çok şey paylaştık kalbimde herzaman bir yeri var bence içinden geliyorsa çekmelisin:teselli:

Doğum günün hatırlanması özel bişeydir yani bayramlarda rehberdeki herkeze atılan soğuk bi bayram mesajı değildir. Eğer tekrar görüşmeye hazırsan çek. Ama yok artık bi daha görüşmek istemem dersen çekme, çünkü attığın mesajdan tekrar samimi olalım gibi bi çıkarımda bulunabilir. Bu kadar düşündüğüne göre tekrar kanka olmak istiyorsun demekki..

aynı şeyi üniversitede ben de bir arkadaşımla yaşadım, mezun olduk, 3 yıl geçti, düğünüm için mesaj atıp davet ettim, gelmediği gibi ufacık bir mesaj çekmeyi bile çok gördü bizimki, insanlar başka başka, ben olsam bir adım atana iki adım atarım, sen çek yine de, büyüklük sende kalsın.

Her günün doğum günün tadında güzelliklerle geçsin,mutlu yıllar sengözlerimebaksanab
Oldu mu,ama galiba yetişemedim yaaa-tatlicadiarzu-

kızlar mesajı yazdım...doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce yazdım...
kavgadan snra telini silmiştim telefon rehberimden ama bir defterin arkasına yazmıştım ...
defteri buldum önce,bendeki numarası değişmiş heralde bir kere çaldırdım,kapalıydı
ben de belki açar diye gönderdim mesajı..hala iletim raporu gelmedi..gelirse haber veririrm
hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim canlarım...

Back
X