acil cvb lutfen :-(

ahayselam

oldugu Kadar olmadigi KadeR...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
107
48
13
34
Slm arkadaslar ben sunu sormak istiyorum lise mezunuyum acikdan uni okumak istiyorum nasil yapabilirim basvurup sinavsiz kayit oluyomu yoksa sinav mi oluyo acikdan okumak icin basvurmak istiyorum simdiden cvblariniz icin tesrkkur ederim

Ygsye girip aldığın puanla açıktan okuyorsun yani seneye olan sınava girmen gerek

Kpss ye girsem bankacilik bolumu veya dig
er bolumler nasil ogrenebilirim nereden bilgi almam lazim

Google a yazsan bütün bilgileri bulursun aslında. Sınavsız okuman için şu an halihazırsa üniversite kazanmış yada bitirmiş olman lazım. Diğer türlü ygs ye girip belli bi puan Alman lazım. Başka iki yıllık istiyorsa. Ve hatta bazı dört yıllıklar yine ygs lazım. Hangi bölümden kaç puan Alman gerektiği internette yazar. Her şehir farklıdır. Ama ygs kaçtığına göre sanırım bu sene olmaz seneyi beklemen lazım

Ygsden en az 140 puan alman gerekiyor açıkögretim için ama 150 olduğunu duydum tam emin değilim

Meslek lisesi bitirdiysen sinavsiz gecis vardi en son. Acik lise olayini bilemiyorum.
Bir acik lise burosuna gidip sorsan bunlari daha saglikli cevap alirsin galiba.
Surec nasil bilmiyorum ama bir kiz taniyorum aksam kiz lisesi gibi bir sey bitirmis, okula haftada bir iki aksam gidiyormus. Acik mi oluyor acaba.. Sınavsız gecisle yuzde 50 bursla ozel universitede sosyal hizmetler okuyorum demisti... icerigini bilemiyorum tabi.

Back
X