2 yaşında ki oğlum bu sene 2 4 ay aralıklarla 3 kez grip ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi flim çekildi ve ameliyat olmasi gerek dedi KBB uzmanı ve çocuk Dr u yaşı çok küçük ve tekrarlama riski de varmış bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı cvp larınızı bekliyorum[/Q
bu durumu yaşayan kimse yokmu bana yardımcı olabilcek
Bende kızımı ameliyat yaptırdım o da 2,5 yaşında ama çok memnunum nefesi düzeldi artık rahat uyuyabiliyor. Tekrarlar mı bilemiyorum Doktor yapılması gerek dedi. Araştır doktor olacak dediyse zaten genizeti büyük olduğundan demiştir. Biz memnunuz çok şükür. İns sizde rahatlarsınız.
ameliyata gitmesi çok zor oldu ama gelince çıkar çıkmaz rahatladı ağzı kapandı nefes alabildi. Doktor bize tekrarlar filan demedi ama inş tekrarlamaz. Küçük oldukları için bilmiyorlar ameliyat filan daha kolay geçiyor aslında inş sizde kurtulursunuz bademcik filan olmadığından korkmayın çabuk geçiyor hatta rahatlayınca daha önce götürseydim diye pişman olursunuz.
Geçmiş olsun öncelikle ,2 yaşında ki oğlum bu sene 2 4 ay aralıklarla 3 kez grip ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi flim çekildi ve ameliyat olmasi gerek dedi KBB uzmanı ve çocuk Dr u yaşı çok küçük ve tekrarlama riski de varmış bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı cvp larınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?