Acil cvp geniz eti ameleyati yaptirdinizmi ??

gokcenefe

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
32
10
13
40
2 yaşında ki oğlum bu sene 2 4 ay aralıklarla 3 kez grip ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi flim çekildi ve ameliyat olmasi gerek dedi KBB uzmanı ve çocuk Dr u yaşı çok küçük ve tekrarlama riski de varmış bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı cvp larınızı bekliyorum

2 yaşında ki oğlum bu sene 2 4 ay aralıklarla 3 kez grip ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi flim çekildi ve ameliyat olmasi gerek dedi KBB uzmanı ve çocuk Dr u yaşı çok küçük ve tekrarlama riski de varmış bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı cvp larınızı bekliyorum[/Q

bu durumu yaşayan kimse yokmu bana yardımcı olabilcek

Bende kızımı ameliyat yaptırdım o da 2,5 yaşında ama çok memnunum nefesi düzeldi artık rahat uyuyabiliyor. Tekrarlar mı bilemiyorum Doktor yapılması gerek dedi. Araştır doktor olacak dediyse zaten genizeti büyük olduğundan demiştir. Biz memnunuz çok şükür. İns sizde rahatlarsınız.

Bende kızımı ameliyat yaptırdım o da 2,5 yaşında ama çok memnunum nefesi düzeldi artık rahat uyuyabiliyor. Tekrarlar mı bilemiyorum Doktor yapılması gerek dedi. Araştır doktor olacak dediyse zaten genizeti büyük olduğundan demiştir. Biz memnunuz çok şükür. İns sizde rahatlarsınız.

inş rahatlar kuzum hiç nefes alamiyor bide üzerine hastalık lar eklenince daha kötü oluyor Dr lar kesin ameleyat ama tekrarlar diyorlar hayırlısı olsun size de geçmiş olsun nasıl zor oldumu

ameliyata gitmesi çok zor oldu ama gelince çıkar çıkmaz rahatladı ağzı kapandı nefes alabildi. Doktor bize tekrarlar filan demedi ama inş tekrarlamaz. Küçük oldukları için bilmiyorlar ameliyat filan daha kolay geçiyor aslında inş sizde kurtulursunuz bademcik filan olmadığından korkmayın çabuk geçiyor hatta rahatlayınca daha önce götürseydim diye pişman olursunuz.

ameliyata gitmesi çok zor oldu ama gelince çıkar çıkmaz rahatladı ağzı kapandı nefes alabildi. Doktor bize tekrarlar filan demedi ama inş tekrarlamaz. Küçük oldukları için bilmiyorlar ameliyat filan daha kolay geçiyor aslında inş sizde kurtulursunuz bademcik filan olmadığından korkmayın çabuk geçiyor hatta rahatlayınca daha önce götürseydim diye pişman olursunuz.

tşkler içimi rahatlattiniz Dr ilaç verdi 3 ay takibe alcak eğer kulaklarına basınç yapıp duymasına engel olursa 3 aya kadar ameliyat i yaparız dedi ama durumu iyiye gidicek olursa 3 yaşı Beklerim dedi inş iyi olur cümlenin evladini Rabbim korusun

merhaba, geçmiş olsun öncelikle
benim kızım oldu geniz eti bademcik ameliyatı 3 yaşındaydı sizinki gibi 2-3 ayda antibiyotiğin birini bitirdik birine başladık dr. artık bademciklerin faydası yok zararı var demişti, genizeti de çok büyükmüş art en büyük etkisiyse kızımın duymasına zarar veriyormuş meğer kızım çok az duyuyormuş :( ameliyattan sonra yemesi içmesi kilosu çok güzel düzeldi şükürler olsun bence ihmal edilmemeli ve inat edilmemeli :)

ben 5 yasinda olmustum ameliyat,benimde cok buyukmus.ailede kimse horultumdan uyuyamazmis.
ama tekrar filan etmedi sonrasinda,endise etmeyin

2 yaşında ki oğlum bu sene 2 4 ay aralıklarla 3 kez grip ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi flim çekildi ve ameliyat olmasi gerek dedi KBB uzmanı ve çocuk Dr u yaşı çok küçük ve tekrarlama riski de varmış bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı cvp larınızı bekliyorum
Geçmiş olsun öncelikle ,
Ablamın 4 yaşındaki oğluda sizin çocuğunuz gibi çok sık hastalanırdı. Geniz etininide bademciğinide aldırdılar çocuğun. Keşke daha önce yaptırsaymışız diyor annesi. Çocuğun gelişimi hızlandı diyebilirim. Güvendiğiniz bir çocuk KKB cerrahı bulmanızı tavsiye ederim. Bizim doktorun 2 yaşında başka bir hastasının annesiyle karşılaştık hastanede, onlarda yaptırmakla doğru karar verdiklerini söylüyorlar.
Karar sizin.

benim kızım 4 yaşında geçen kış aldırdık. sonrasında çok rahatladı gelişimi, uykusu çok farketti. bizim bademcikleri de büyük onları almamıştı doktor keşke aldırsaymışım. ameliyat sonrası çok sıkıntı yaşamadık doktorlar buna ameliyat bile demiyorlar basit buluyorlar. sadece o narkozdan uyanma kısmı biraz sıkıntılıydı. başka sıkıntı yaşamadık çok şükür. bikaç doktora götür öyle karar ver derim. bizim 3 doktor da kesinlkle alınmasını söyledi bi de kulağında sıvı birikmeye başlamış eğer alınmazsa kulağına tüp takılması gerekir denilince hemen aldırdık. geçmiş olsun

Hepinize çok tsk ederim 2 yaş olunca kiyamiyorum ama dediginiz gibi daha iyi olacaksa tabiki olmalı 1 ay sonra tekrar gidicez işitme testi isteyecek zaten yine hastalandı daha 20 gün önce antibiyotik kullandık hemde 2 kez hayırlısı olsun ama bu durumda yapılacak gibi ameliyat sonra si nasıl gelişir çok zorlanır mi hani tam konuşmayi beceremiyo anlatamaZda derdini korkuyorum bişi olucak die

bizim sonrası çok rahat geçti , hiç bir şekilde kanama dahi olmadı. doktorumuz gece kusabilir telaşlanmayın ya da burnundan sıvı gelebilir demişti. onlar da olmadı ağır bi ağrı kesici verdi adını tam hatırlayamıyorum, zaten o çok rahatlattı ağrısını. bir hafta sanki burnu tıkalı gibi uyudu. ilk gün hastanede dondurma verdiler onu yedi evde de dondurma yedirdik. çok mutlu oldu:) yeme içmede sadece ağzının acıdığını söyledi o yüzden bikaç gün salçalı, domatesli gibi şeyler yedirmedik. ağzında tahriş vardı çünkü. sıcak şeyler yasaktı sadece ama çıktığımız günün akşamı katı gıda alabildi hemen. küçük olunca çabuk iyileşiyorlar. inşallah sorunsuz atlatırsınız siz de

Bebekken ben geniz eti ameliyatı olmuşum. :) Annem anlatır. Uykudan yorgun ve dinlenmemiş kalkıyormuşum. Çok basit ve yaşam kalitesini arttıran bir operasyon. Benim bebeğim de yok ama hiç korkacak endişe edecek bir şey değil. İstersen sana hastane ve doktor ismi de verebilirim.

Back
X