Acil cvp yazabilir misiniz lütfen...:(((

Çıkardı degilmi... ya işaallah kızlar son 5 gündür yaşadığım kokuyu anlatamam daha eşime yasak çocuk büyüyene kadar ne yaparsa yapsın..bu forumu seviyorum ne zaman basım sıkışsa buraya geliyorum tesekkur ederim kizlar

Cikmazmi hemde kopkoyu bi kirmizi cikardi ve dunyan basina yikilirdi benim ole olmustu.dikkat et bundan sonrada

Bu arada testinde oyle aman aman bi kalitede olmasi cok onemli deil idrar olcuyor sonucta her turlu test cogunlukla dogru sonuc veriyor tabiki testte bir ariza yoksa ise ama siz defalarca yapmissinz zaten gecmis olsun rabbim isteyene versin

İşte tabir bu dünyam başıma yıkılacak diye çok korktum.. inşaallah emzirdigim icindir yarın tekrar test yapacam negatifse adet söktürücü birşeyler iceyim farlual mi ne var mış onu...tesekkur ederim HazalMiray

Ne demek canim ya yinede bi doktora gorun kafana gore icme belki kist felan vardir olmasin tabi ama sen bi gorun

Geri cekilmeye guveniyormusun peki?? Ben bu sekilde gebe kalmistim simdi baglattimda kurtuldum.cok sukur

Geri çekilme insanı hep suphede bırakıyor benim 2 çocuğum var ama hiç o yöntemi kullanmadik nhep eşim korundu hicde sıkıntı olmadı inş şimdi de olmamıştır...
Geri çekilme ile korunan bir arkadaşım vardi eşi bi sferlik bisey olmaz deyip devam ettiği için sürekli ertesi gün hapı içerdi..ne kadar sağlıklı o hap bilemiyorum

canım korunuyorsanız sıkıntı yok (tabi geri çekilmeyi bile koruma yöntemi diyenler var ama) değilsiniz bence

bence de değilsin canım ama yine de dikkat etmelisin. emzirme koruyor diye kesinlikle düşünme iki arkadaşım hamile kaldı emzirme koruyor diye düşündükleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…