Acil deneyimlerinize ihtiyacım var

Turkuazkizz

Mucizemiz👶👪
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
486
668
53
Son adet tarihim 10 nisan.
Dün yani 12 mayısta beta hcg 41.99 çıktı ara ara ağrılarım oluyor sizce çok mu düşük değerim yükselir mi? (Aralık ayında kimyasal geçirdim korkuyorum)

Son adet tarihim 10 nisan.
Dün yani 12 mayısta beta hcg 41.99 çıktı ara ara ağrılarım oluyor sizce çok mu düşük değerim yükselir mi? (Aralık ayında kimyasal geçirdim korkuyorum)
2 günde bir deger düzenli yükselirse sroun olmaz daha çok yeni oldugundan deger düşük bende 55.10 ile ögrenmiştim korkma yani

2 günde bir deger düzenli yükselirse sroun olmaz daha çok yeni oldugundan deger düşük bende 55.10 ile ögrenmiştim korkma yani
Ay inşallah yükselir ya burda sağlık ocağında kan verdim haftaya kadın doğuma git dediler bıraktılar bende haftaya perşembeye randevu aldım

Ay inşallah yükselir ya burda sağlık ocağında kan verdim haftaya kadın doğuma git dediler bıraktılar bende haftaya perşembeye randevu aldım
Canım kanı 2 gün sonra tekrar ver aynı yerde ver ama yani saglık ocagında verdiysen ilk yine orada ver öyle git kadın doguma onlar da isteyecekler çünkü düzenli yükselip yükselmedigine bakarak kimyasal yada dış gebelik olup olmadığına bakıyorlar

Canım kanı 2 gün sonra tekrar ver aynı yerde ver ama yani saglık ocagında verdiysen ilk yine orada ver öyle git kadın doguma onlar da isteyecekler çünkü düzenli yükselip yükselmedigine bakarak kimyasal yada dış gebelik olup olmadığına bakıyorlar
Salı verdim bir daha ne zaman vermeliyin

Eklentiler

• 20200514_083155.webp
    20200514_083155.webp
    13 KB · Görüntüleme: 38
  • 20200514_083147.webp
    20200514_083147.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah canım allah razı olsun umut oldun bana💜
Rica ederim bir sorun olursa özelden de msj atabilirsin istediğin zaman senin bugün degerin 90 - 100 lerde birşey çıkar zaten yani öyle çizgi çok koyu degil diye kafana takma erken ögrendiginden öyle 4 güne kalmaz kopkoyu olur çizgi 😊😊

Ben 33 ile ogrenmistim eminimki yukselecektir degerin❤ simdiden hayirli olsun canimmm

Back
X