- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
- Konu Sahibi Turkuazkizz
-
2 günde bir deger düzenli yükselirse sroun olmaz daha çok yeni oldugundan deger düşük bende 55.10 ile ögrenmiştim korkma yaniSon adet tarihim 10 nisan.
Dün yani 12 mayısta beta hcg 41.99 çıktı ara ara ağrılarım oluyor sizce çok mu düşük değerim yükselir mi? (Aralık ayında kimyasal geçirdim korkuyorum)
Ay inşallah yükselir ya burda sağlık ocağında kan verdim haftaya kadın doğuma git dediler bıraktılar bende haftaya perşembeye randevu aldım2 günde bir deger düzenli yükselirse sroun olmaz daha çok yeni oldugundan deger düşük bende 55.10 ile ögrenmiştim korkma yani
Canım kanı 2 gün sonra tekrar ver aynı yerde ver ama yani saglık ocagında verdiysen ilk yine orada ver öyle git kadın doguma onlar da isteyecekler çünkü düzenli yükselip yükselmedigine bakarak kimyasal yada dış gebelik olup olmadığına bakıyorlarAy inşallah yükselir ya burda sağlık ocağında kan verdim haftaya kadın doğuma git dediler bıraktılar bende haftaya perşembeye randevu aldım
Salı verdim bir daha ne zaman vermeliyinCanım kanı 2 gün sonra tekrar ver aynı yerde ver ama yani saglık ocagında verdiysen ilk yine orada ver öyle git kadın doguma onlar da isteyecekler çünkü düzenli yükselip yükselmedigine bakarak kimyasal yada dış gebelik olup olmadığına bakıyorlar
Yarın verebilirsiniz 2 günde bir %60 yükselmesi gerekir ona göre deger düzenli yükseliyorsa kimyasal vs riski olup olmadığı anlaşılırSalı verdim bir daha ne zaman vermeliyin
Tamam çok teşekkür ederimYarın verebilirsiniz 2 günde bir %60 yükselmesi gerekir ona göre deger düzenli yükseliyorsa kimyasal vs riski olup olmadığı anlaşılır
Rica ederim umarım sonuçlar düzenl yükselir herşey sorunsuz ilerlerTamam çok teşekkür ederim
Rica ederim umarım sonuçlar düzenl yükselir herşey sorunsuz ilerler
Canım zaten ilk çıkan sonucun daha çok yeni oldugundan deger düşük ya yükselse bile çizgi o kadar aşırı koyulaşmaz yine de ufaktan koyulaşmış gibiPazartesi salı ve bugün yaptım koyulaştı mı bilemedim aynı gibi sanki
İnşallah canım allah razı olsun umut oldun banaCanım zaten ilk çıkan sonucun daha çok yeni oldugundan deger düşük ya yükselse bile çizgi o kadar aşırı koyulaşmaz yine de ufaktan koyulaşmış gibi
Rica ederim bir sorun olursa özelden de msj atabilirsin istediğin zaman senin bugün degerin 90 - 100 lerde birşey çıkar zaten yani öyle çizgi çok koyu degil diye kafana takma erken ögrendiginden öyle 4 güne kalmaz kopkoyu olur çizgiİnşallah canım allah razı olsun umut oldun bana
Ayy inşallah canım inşallahRica ederim bir sorun olursa özelden de msj atabilirsin istediğin zaman senin bugün degerin 90 - 100 lerde birşey çıkar zaten yani öyle çizgi çok koyu degil diye kafana takma erken ögrendiginden öyle 4 güne kalmaz kopkoyu olur çizgi
Çok teşekkürler içimi çok rahatlattınızBen 33 ile ogrenmistim eminimki yukselecektir degerin❤ simdiden hayirli olsun canimmm
Yükselmiş canimKızlar 93.59 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?