• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil denizde bebek bakımı

avavyaren

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar merhaba. 1 yaş bebeğimle yarın denize gideceğiz. Ya bu bebeklerin mayobez değişimi üst değişimini vs nerede yapıyorsunuz sahilde bebek çocuk bakım odaları mı var, yoksa nasıl oluyor, denizden çıktı vücudu normal su ile duruladık bez bağlayıp zıbın giydircez de nerede aydınlatır mısınız? Herkesin içinde açmıyoruzdur herhalde ya arabaya mı götürüyoruz. Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Her yerde bebek bakım odası olduğunu sanmıyorum. ben de 2 3 hafta sonra bebeğimle tatile gideceğim geniş müslin bir battaniyeyi başımıza örtüp öyle altını değiştirmeyi düşünüyorum. 🥲

Her yerde bebek bakım odası olduğunu sanmıyorum. ben de 2 3 hafta sonra bebeğimle tatile gideceğim geniş müslin bir battaniyeyi başımıza örtüp öyle altını değiştirmeyi düşünüyorum. 🥲
Ben de öyle düşündüm ya da şemsiyenin boyunu kısaltıp o şekilde uğraşıcam bilemedim tecrübeli olanlar yazarsa çok makbule geçecek 🤣

Kızlar merhaba. 1 yaş bebeğimle yarın denize gideceğiz. Ya bu bebeklerin mayobez değişimi üst değişimini vs nerede yapıyorsunuz sahilde bebek çocuk bakım odaları mı var, yoksa nasıl oluyor, denizden çıktı vücudu normal su ile duruladık bez bağlayıp zıbın giydircez de nerede aydınlatır mısınız? Herkesin içinde açmıyoruzdur herhalde ya arabaya mı götürüyoruz. Teşekkür ederim şimdiden
Şezlonga yatırarak yapıyordum ben kimsede bakmıyor zaten herkes öyle yapıyordu gördüğüm kadarıyla. Daha büyük olduğunda mahremiyet açısından sıkıntı olabilir ama henüz çok küçük.

Herkesin içinde acmiyorsunuz derken? bütün sahil gelip bizim bebeğimize bakmayacak herhalde benim de kızım bir yaşında girdik denize bebek arabasında hemen altını alıp giydirdim.

Bu arada oyun çadırı var ondanda alabilirsiniz.bendr sipariş verdim

Olduğumuz yerde değiştiriyoruz. Rahat edemezsen babası havlu falan açsın önünüze öyle değiştirirsin

Anladım spesifik bir durum yok o halde, ben mahremiyete önem veriyorum herkes bakmayabilir bayansa problem değil ama erkeklere karşı özen göstermekte fayda var. Bebek arabası da mantıklı bakacağız bir hal çaresine teşekkürler

ben üzerine bol müslin havluyu giyririyorum onun altından mayosunu çıkarıyorum, bezini bağlıyorum. durmazsa babası havlu ile etrafını kapatıyor o şekilde giydiriyorum yada soyuyorum. (3 yaş ve 9 aylık) her seferinde soyunma kabine gitmek yada bebek bakım kabini bulmak zor oluyor. bulunsa bile ne kadar temiz belli değil. böyle daha pratik oluyor

Back
X