Acil destek arkadaşlar perşembe günü spinal sezaryan olacağım

ASYA_BEREN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
48
5
96
Bugün kontrole gittik ve dr çatı kemiğinin dar olduğunu doğumumun zor olacağını söyledi. Yüksek tansiyondan dolayıda spinal epidural (kombine ) sezaryana karar verildi. Ilk gebeliğim korku ve heyacan var lütfen tecrubelerinizi paylaşırmısınız . Nasıl çok korkutucumu ?belden yapılan iğne çok acı veriyor mu?

selam hayırlı olsun bebeğiniz ama korkacak bişey yok ben 3kez sezeryan oldum ikincide bu şekilde yapıldı belden iğneyi hissetmedim bile oturuyorsun hafifçe öne eğiliyorsun inanki kalçadan yapılan iğne daha çok acıtmıştır canımı o an o iğneyi düşünmeyeceksiniz bile

çok teşekkür ederim tek dileğim kızımı sağ salim sağlıklı kucağıma alabilmek . Yorumlar genelde güzel dr da rahat ol diyor ağrı olmayacak dedi güveniyorum inşallah sorun çıkmaz.

Bugün kontrole gittik ve dr çatı kemiğinin dar olduğunu doğumumun zor olacağını söyledi. Yüksek tansiyondan dolayıda spinal epidural (kombine ) sezaryana karar verildi. Ilk gebeliğim korku ve heyacan var lütfen tecrubelerinizi paylaşırmısınız . Nasıl çok korkutucumu ?belden yapılan iğne çok acı veriyor mu?

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

cnm hayırlı doğumlar inşallah sen ve snin gibi hamişleri RABBİM bi sesle kurtarsın.bende 4 ay oldu doğum yapalı sezaryendi ben narkoz istemişdim öyle bi imkanın varsa narkoz al cnm korku varsa tabi.sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip eylesin RABBİM:)

canım hıc korkmana gerek yok bıtanem ben 3 5 ay once spınal sezeryan oldum belımden ıgne vurulmasını beklıyordum uzanabılırsın dedıler coktan ıgneyı vurmuslar bıle hemen her tarafım uyustu bende cok korkuyodum hatta esımle gırdık doguma ben kestılermı dıye sordum acıycak dıye korkumdan meger bebegın kafası cıkmıs bıle okadfar kolay yanı hıc korkmana gerek yok rabbım sağlıcakla ıkınızıde kurtarsın inşallah

allah hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin öncelikle... biraz canınız acıyor ama anlık dayanılmaz bir acı değil...zaten içinde bulunduğunuz ortam hissettiğiniz heyecan; o acıyı hissetmenize mani oluyor...bebeğinize kavuşacaksınız onu düşünün....:34:

Back
X