acil destek

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
37
kizlar merhaba, bugun kendimi ewe kapattm, zaten belim cok agrio vecok uykum var.soyle anlatiyim,
26 temmuzda catlatma ignemi oldum,
ve iliskilerimiz oldu,
adetim 3 gun gecikti
1. gunu , 2. gunu ve bugun sabah hassas idrar testlerinden yaptim negatif cikti.
gogus uclarm agriyor, avuclarim kasiniuor, belim agriyor , kendimi hep yorgun ve uykusuz hissediyorum.
idrarda neden cikmadi :KK43: cok uzgunum geciktigi icinde cok umut ettim cuma gunu dr'um kanda bakalim dedi ya yoksa
dusunmekten kendimi alamiyorum
bu duurmu yasayip kanda poZitif cikan varmi arkadaslar

cok tesekkurler simdiden

kizlar merhaba, bugun kendimi ewe kapattm, zaten belim cok agrio vecok uykum var.soyle anlatiyim,
26 temmuzda catlatma ignemi oldum,
ve iliskilerimiz oldu,
adetim 3 gun gecikti
1. gunu , 2. gunu ve bugun sabah hassas idrar testlerinden yaptim negatif cikti.
gogus uclarm agriyor, avuclarim kasiniuor, belim agriyor , kendimi hep yorgun ve uykusuz hissediyorum.
idrarda neden cikmadi :KK43: cok uzgunum geciktigi icinde cok umut ettim cuma gunu dr'um kanda bakalim dedi ya yoksa
dusunmekten kendimi alamiyorum
bu duurmu yasayip kanda poZitif cikan varmi arkadaslar

cok tesekkurler simdiden
Canım 2.5 tl lik testlerden al. İnşallah hamilesindir.

Canım 2.5 tl lik testlerden al. İnşallah hamilesindir.

canım merhaba, cevabin icin tesekkur ederim
sabah o hassas testlerden yaptim cikmadi
silik bile cikmadi bugun adetimin 3. gunu
bide devamli su gibi akintim var
sen ne zaman nasil ogrendin canım hamile oldugunu?
allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah canım

canım merhaba, cevabin icin tesekkur ederim
sabah o hassas testlerden yaptim cikmadi
silik bile cikmadi bugun adetimin 3. gunu
bide devamli su gibi akintim var
sen ne zaman nasil ogrendin canım hamile oldugunu?
allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah canım
Cok saol canım Bnmde su gibi akıntım vardı. Adetime beş gün kala acil de kan testi i le öğrendim sonra 2.5 tl ye test te aldım silik çizgi çıktı adet günümde netti hassas gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor Muş öyle duydum 2.5 tl lik test al ve ilk idrarınna yap cnm

te
Cok saol canım Bnmde su gibi akıntım vardı. Adetime beş gün kala acil de kan testi i le öğrendim sonra 2.5 tl ye test te aldım silik çizgi çıktı adet günümde netti hassas gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor Muş öyle duydum 2.5 tl lik test al ve ilk idrarınna yap cnm

tesekkurler ilgilendigin icin canım,
:)
hem umutluyum hemde korkuyorum
doktorum adetten bir hafta sonra kanda bakalim dedi,
cumartesi gunu gidip kanda baktiracagim bakalim
ne cikacak belki ayni sabah idrarda da bakarim ama artik idrarda bakmaya korkuyorum
bugun adetim gecikeli 3.gun cunku ve cikmadicok moralim bozuldu o yuzde yarin yapmiycam beki cuma sabah yaaprim
burdan haber veririm

canım bide senin adet gecikince bel agrin bacak agrin yorgunluk falan oldumu ben bazende yataktan kalkinca bas donmem oluyor

te

ne cikacak belki ayni sabah idrarda da bakarim ama artik idrarda bakmaya korkuyorum
bugun adetim gecikeli 3.gun cunku ve cikmadicok moralim bozuldu o yuzde yarin yapmiycam beki cuma sabah yaaprim
burdan haber veririm

canım bide senin adet gecikince bel agrin bacak agrin yorgunluk falan oldumu ben bazende yataktan kalkinca bas donmem oluyor
İnşallah hamilesindir canım. Bnm felaket ayağım agrıdı hafif kasıgım da agrı oldu acile gittik iğne yapacaktı bn bu ay korunmadıgımız ı söyleyince kan testi istedi ve hamileydim. Seni anlıyorum cnö bn bir yıl denedik olmadı çikolata kisti vardi ve eşimde de sperm hareketliliği azdı. Bn birax cocugu erteledi m sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım

te

burdan haber veririm

Doktor bir hafta sonra bakmasını sebebi kese gözükür diye

İnşallah hamilesindir canım. Bnm felaket ayağım agrıdı hafif kasıgım da agrı oldu acile gittik iğne yapacaktı bn bu ay korunmadıgımız ı söyleyince kan testi istedi ve hamileydim. Seni anlıyorum cnö bn bir yıl denedik olmadı çikolata kisti vardi ve eşimde de sperm hareketliliği azdı. Bn birax cocugu erteledi m sonra korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım

canım cok guzel senin adina cok sevindim, allah saglikla huzurla kavustursun bebegine,

benimde pkos var canım
5 aydir glicophage kullaniyorum ve folik asit
ilk 3 ay yumurtlamadim
sonra ilk keZ kendilihinden yumurtladim ve kimyasal gebelik olustu

bu ayda klomen yumurta gelistirici hap kullandim 2 yumurtam olustu biri tatildeyken kendi catladi oteki ise tatilden donuste bakti doktorum 25 mm oldu tutma ihtimali cok yuksek dedi ve catlatma ignesi yapti

ve uzerinden 17 gun gecti , cok merak ediyroum
normalde adetleirm duzensizdir pkos'dan dolayi
ancak normal kendiligimden yumurtladigim ay 8 haziranda regl oldum
sonra 8 temmuzda oldum
vee iste agustosun 11'i bugun ama gelen giden yok
bugun sabah butun islerimi birakip eve donuo yattim sabahtan beri uyuyorum birazda psikolojik galiba
ama adetimin gecikmesi beni hem umutlandirio hemde korkutuyo cunku pkosdan dolayi gecikmem oluodu acaba yinemi oyle diorum ama son 2 aydir duzenliydi hem yumurtladiysam neden gelmesin ki allahim insallah bebisim benimledir ve saglikla gelir

allahim isteyen herkese nasip etsin
sanada saglikli hir hamilelik nasip etsin rabbim dilerim canım şu dusunceli gunlerimde yanımda oldun saolasin

canım cok guzel senin adina cok sevindim, allah saglikla huzurla kavustursun bebegine,

benimde pkos var canım
5 aydir glicophage kullaniyorum ve folik asit
ilk 3 ay yumurtlamadim
sonra ilk keZ kendilihinden yumurtladim ve kimyasal gebelik olustu

bu ayda klomen yumurta gelistirici hap kullandim 2 yumurtam olustu biri tatildeyken kendi catladi oteki ise tatilden donuste bakti doktorum 25 mm oldu tutma ihtimali cok yuksek dedi ve catlatma ignesi yapti

ve uzerinden 17 gun gecti , cok merak ediyroum
normalde adetleirm duzensizdir pkos'dan dolayi
ancak normal kendiligimden yumurtladigim ay 8 haziranda regl oldum
sonra 8 temmuzda oldum
vee iste agustosun 11'i bugun ama gelen giden yok
bugun sabah butun islerimi birakip eve donuo yattim sabahtan beri uyuyorum birazda psikolojik galiba
ama adetimin gecikmesi beni hem umutlandirio hemde korkutuyo cunku pkosdan dolayi gecikmem oluodu acaba yinemi oyle diorum ama son 2 aydir duzenliydi hem yumurtladiysam neden gelmesin ki allahim insallah bebisim benimledir ve saglikla gelir

allahim isteyen herkese nasip etsin
sanada saglikli hir hamilelik nasip etsin rabbim dilerim canım şu dusunceli gunlerimde yanımda oldun saolasin
Ne demek cnm rabbim gönlüne göre versin. Yumurtlamadan 17 gün geçtiyse çıkar canım. Yaz bize haber ver kuzumm

İnşallah güzel haber verirsin bize canım.

Cnm iyi akşamlar , benim az önce açık kahve lekelenmem oldu. Cok üzgünüm şu an akşamüzeride adet olacakmsıım gibi agrım vardı sabahtan beri de goğüs uclarım ağrıyordu cok umutlanmıştım , gecen seferde adetim böyle gelmişti 3 güm kahve lekelenmem olmuştu ve ardından yogun kanaama :KK43:(((
Lekelenmeyi gördüğümden beri ağlıyorum
Cok uzgunum

Cnm iyi akşamlar , benim az önce açık kahve lekelenmem oldu. Cok üzgünüm şu an akşamüzeride adet olacakmsıım gibi agrım vardı sabahtan beri de goğüs uclarım ağrıyordu cok umutlanmıştım , gecen seferde adetim böyle gelmişti 3 güm kahve lekelenmem olmuştu ve ardından yogun kanaama :KK43:(((
Lekelenmeyi gördüğümden beri ağlıyorum
Cok uzgunum
Ağlama canım üzülme. Belki yerleşme kanaması dir. Üzülme sakın hersey de vardır Hayır. Rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah

Saol cnm . Sabah atesimde düşmüştü içimden bi ses gelicek kırmızılar dior ya neyse
Evet cnm haklısın herseyde bir hayır vardır :)

X