Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Amerika'da 18 ay ara vermen yeterliarkadaslar sezeryandan sonra.normal dogum yapan varmi varsa kac yil aradan sonra oldunuz
ayyy hemen ver bekliyorumBen düşünüyorum. Facebook üzerinden grup var link atabilirim istersen. Orada hem ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) hikayeleri var hem de doktor listeleri.
Aaa yapılıyor mu? Ben yasak diye duymuştum
Korkardım ben, annem diyor ki ilkini sezaryen yapacaksan ikincisini de öyle yapacaksın.
Ama en hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun![]()
Aaa yapılıyor mu? Ben yasak diye duymuştum
Korkardım ben, annem diyor ki ilkini sezaryen yapacaksan ikincisini de öyle yapacaksın.
Ama en hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun![]()
valla bende korkuym ama ikinci kez sezeryani kaldiramam daha kotu
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah çok zor bir iş ama birilerinin de yapması gerekYok canım yapılıyor. Eskiden iç dikiş dikey olduğu için açılma oluyordu ama artık sezeryanda yatay kesi yapıyorlar.. Bu sebeple rüptür olma olasılığı çok düşüyor. Zaten tam teşeküllü bir hastahanedeysen hemen sezeryana alıyorlar. Zarar görmüyorsun yani.
aaaaa o zaman kotu bak ben szeryan olmustum karnim oldgi gbi kalmisti uc ay lohusalik gordum o sayede gotti utun kilom:-D:-D tabi sonra aldim ama vermem gerekiyo onu daha sonraŞiddetli gaz sancısı gibiymiş doğum sancısı.. Ama sonrası sezeryana nispeten daha kolaymış.. En azından sütün hemen geliyor. Ayağa kalkıp emzirebiliyorsun.Kanaman daha az oluyor.
aaaaa o zaman kotu bak ben szeryan olmustum karnim oldgi gbi kalmisti uc ay lohusalik gordum o sayede gotti utun kilom:-D:-D tabi sonra aldim ama vermem gerekiyo onu daha sonra
anlasilan sen daha once normal dohum yatin o zaman sana bi sorum olcakDoğum sırasında rahimde ki her şey çıktığı için kanama fazla olmuyor sezeryan kadar.. Ayrıca normal doğumdan sonra beline ya korse takılır ya da bel sarılır göbek sarkmasın diye. O da toparlar.
anlasilan sen daha once normal dohum yatin o zaman sana bi sorum olcak