acil dogum sorusu

esra2305

...
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
414
157
48
31
arkadaslar sezeryandan sonra.normal dogum yapan varmi varsa kac yil aradan sonra oldunuz

ya ben gecen sene dogum yaptim iste oglum 16 aylik dusunuyorum bi tane dHa bide sezeryan oldum sonrasinda cok zorluk yasadim en azindan bidaha dogurursam bi gun sanci cekeyim gerisi nde oglumla ilgileneyim istiyim sezeryanda pek agridan mumkun olmuyoda ondan

Ben düşünüyorum. Facebook üzerinden grup var link atabilirim istersen. Orada hem ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) hikayeleri var hem de doktor listeleri.

canım link veremedim nedense facebook kısmı kadinlarkulubu oldu. ben de boşluk bıraktım. düzeltirsin.

Aaa yapılıyor mu? Ben yasak diye duymuştum :KK57:
Korkardım ben, annem diyor ki ilkini sezaryen yapacaksan ikincisini de öyle yapacaksın.
Ama en hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun :nazar:

Korkardım ben, annem diyor ki ilkini sezaryen yapacaksan ikincisini de öyle yapacaksın.

Yok canım yapılıyor. Eskiden iç dikiş dikey olduğu için açılma oluyordu ama artık sezeryanda yatay kesi yapıyorlar.. Bu sebeple rüptür olma olasılığı çok düşüyor. Zaten tam teşeküllü bir hastahanedeysen hemen sezeryana alıyorlar. Zarar görmüyorsun yani.

valla bende korkuym ama ikinci kez sezeryani kaldiramam daha kotu

valla bende korkuym ama ikinci kez sezeryani kaldiramam daha kotu

Şiddetli gaz sancısı gibiymiş doğum sancısı.. Ama sonrası sezeryana nispeten daha kolaymış.. En azından sütün hemen geliyor. Ayağa kalkıp emzirebiliyorsun.Kanaman daha az oluyor.

Yok canım yapılıyor. Eskiden iç dikiş dikey olduğu için açılma oluyordu ama artık sezeryanda yatay kesi yapıyorlar.. Bu sebeple rüptür olma olasılığı çok düşüyor. Zaten tam teşeküllü bir hastahanedeysen hemen sezeryana alıyorlar. Zarar görmüyorsun yani.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah çok zor bir iş ama birilerinin de yapması gerek :nazar::-):KK24:

Şiddetli gaz sancısı gibiymiş doğum sancısı.. Ama sonrası sezeryana nispeten daha kolaymış.. En azından sütün hemen geliyor. Ayağa kalkıp emzirebiliyorsun.Kanaman daha az oluyor.
aaaaa o zaman kotu bak ben szeryan olmustum karnim oldgi gbi kalmisti uc ay lohusalik gordum o sayede gotti utun kilom:-D:-D tabi sonra aldim ama vermem gerekiyo onu daha sonra

aaaaa o zaman kotu bak ben szeryan olmustum karnim oldgi gbi kalmisti uc ay lohusalik gordum o sayede gotti utun kilom:-D:-D tabi sonra aldim ama vermem gerekiyo onu daha sonra

Doğum sırasında rahimde ki her şey çıktığı için kanama fazla olmuyor sezeryan kadar.. Ayrıca normal doğumdan sonra beline ya korse takılır ya da bel sarılır göbek sarkmasın diye. O da toparlar.

Doğum sırasında rahimde ki her şey çıktığı için kanama fazla olmuyor sezeryan kadar.. Ayrıca normal doğumdan sonra beline ya korse takılır ya da bel sarılır göbek sarkmasın diye. O da toparlar.
anlasilan sen daha once normal dohum yatin o zaman sana bi sorum olcak

Back
X