Merhaba arkadaslar, ben once de bu durumla ilgili bir kac post acmistim, boyle bir sey yasayan varmi bilmek istiyorum, ben sezeryan oldum olali surekli farkli problemlerle karsilastim, el ayak uyusmasi, gozlerde bulaniklasma, odaklanamama, garip hastalik korkulari, ellerde zayiflik, bacak agrilari, kulaklarda basinc, seyirmeler ve saire, bunlardan bazilari gecti, bazilari devam ediyor, bir kac noroloji doktoruna gittim hepsi tektikler yaptiktan sonra psikolojik tanisi koydu ama son zamanlar dilimde seyirme hiss ettikden sonra yine bende korkular basladi. dilim cok dalgali seyirmiyor sadece onu, yanlari kalp gibi atiyor, agzimi kaparken agzimda pit pit vuruyor gibi ve yuzumde, gozlerimin arkasinda bogazimda, burnumun icinde de ayni kalp atishi, nabiz gibi hiss ediyorum sakin kalinca, cok sinir bozucu durum. sanki tum yuzum pit pit atiyor. Cok dikkat edince dilim dolaniyor
5 ay oldu dogum yapali, cok yiprandim korkuyla yasamakdan, bir buyuk kizzim daha var. Korkunc dushunceler cocuklara gonul rahatligiyla bakmami engelliyor
Basina gelen varmi? Somatizasyon ola bilirmi? Emin olamiyorum.