Acil ‼️ Test Sonucuma Bakar mısınız ??

DAP13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
779
391
23
kızlar günaydın dün ve bugün yaptığım test sonucumu paylaşıyorum dün yaptığım çatlatma iğnesinin 14.günüydü bana koyulaşma var gibi geldi sizce de öyle mi ikisinde de ilk 2-3 dakika içinde oluştu bu çizgiler

Eklentiler

• IMG_5853.webp
    IMG_5853.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5853.webp
    IMG_5853.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 74
kızlar günaydın dün ve bugün yaptığım test sonucumu paylaşıyorum dün yaptığım çatlatma iğnesinin 14.günüydü bana koyulaşma var gibi geldi sizce de öyle mi ikisinde de ilk 2-3 dakika içinde oluştu bu çizgiler
Hayırlı olsun giderek belirginleşiyor hemen gidip bugün test verin ❤️❤️❤️

hangi ilacı verip çatlatma yaptınız doktoeum adetin 4 günü çağırdı banada çatlatma yapıcak galiba benim sebepsiz infertelite

hangi ilacı verip çatlatma yaptınız doktoeum adetin 4 günü çağırdı banada çatlatma yapıcak galiba benim sebepsiz infertelite
Adetimin 3.günü femara kullanmaya başladım 5 gün sonrasında 3 gün de gonalf kullandım 50lik 3 gün iğne yaptım sonrasında doktorum kontrole çağırdı yumurtalara baktı 2 tane yumurtam oluşmuştu 17-18mm di o gece çatlatma iğnesi yaptık sonrasında 3gün ilişki sonra 1 gün ara sonra 2 gün daha ilişki önerdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı yumurtalar çatlamış mı diye çatlamıştı kalitesine bakmak için test yaptı progestron değerime 26 çıkmıştı şimdi de beklemedeyim.

Var gibi görünüyor sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah 😍

Var gibi görünüyor sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah 😍
İnşallah inşallah 🥹🥹 iğne etkisi değildir kalmamıştır diye düşünüyorum artık 15. Gün bir de koyulaşma var sonuçta iğne etkisi olsa koyulaşmazdı herhalde

Back
X