Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar günaydın dün ve bugün yaptığım test sonucumu paylaşıyorum dün yaptığım çatlatma iğnesinin 14.günüydü bana koyulaşma var gibi geldi sizce de öyle mi ikisinde de ilk 2-3 dakika içinde oluştu bu çizgiler
kızlar günaydın dün ve bugün yaptığım test sonucumu paylaşıyorum dün yaptığım çatlatma iğnesinin 14.günüydü bana koyulaşma var gibi geldi sizce de öyle mi ikisinde de ilk 2-3 dakika içinde oluştu bu çizgiler
Adetimin 3.günü femara kullanmaya başladım 5 gün sonrasında 3 gün de gonalf kullandım 50lik 3 gün iğne yaptım sonrasında doktorum kontrole çağırdı yumurtalara baktı 2 tane yumurtam oluşmuştu 17-18mm di o gece çatlatma iğnesi yaptık sonrasında 3gün ilişki sonra 1 gün ara sonra 2 gün daha ilişki önerdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı yumurtalar çatlamış mı diye çatlamıştı kalitesine bakmak için test yaptı progestron değerime 26 çıkmıştı şimdi de beklemedeyim.