• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Durum Arkadaşlar. .

Doktora gitcen kafani geriye vercek aniden kaldirip goz hareketlerine bakcak.sonra saga sola kaydircak etcek geccek
Bilgiler icin cok tesekkurler.
hatta bahsettiğiniz şikayetler bende de arttı 5 dakikada bir başım dönüp midem bulanıyor sanki araba tutmuş gibi. öldürmez ama süründürür bir hastalık kendimden biliyorum dağlara taşlara..
Ay Allah size de sifa versin. Anlattiginiz her sey son bir aydir bende mevcut maalesef ki :-(

korkmayın belki geçici bir durumdur hatta vertigo bile değildir belki. aşırı sıcaklardan vücut dengesi değişmiiş olabilir moral bozmayın ama bir an önce muayene olun :KK66:

korkmayın belki geçici bir durumdur hatta vertigo bile değildir belki. aşırı sıcaklardan vücut dengesi değişmiiş olabilir moral bozmayın ama bir an önce muayene olun :KK66:

Insallah degildir. Aslında uzun suredir bende MS korkusu vardi. Birden denge kayiplari. Yolda düzgün yuruyememe birilerine carpma ama hissedememe. Akrabalarimda olduğu icin cok korkuyordum. Insallah o değildir. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin..

Insallah degildir. Aslında uzun suredir bende MS korkusu vardi. Birden denge kayiplari. Yolda düzgün yuruyememe birilerine carpma ama hissedememe. Akrabalarimda olduğu icin cok korkuyordum. Insallah o değildir. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin..
amin... ağzınızdan yel alsın iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Sonucu buraya yazacağım. Insallah iyi haberlerle gelirim. Peki bana Istanbul'da cok iyi bir KBB uzmani tavsiye edebilir misiniz? Yarin ilk işim hastaneye gitmek olacak çünkü. .
ayy istanbulu hiç bilmem ki o_O konyada gittiydim ben ama istanbulda yaşayan arkadaşlar muhakkak yardımcı olur

Ben rejim yapinca bunlari yasiyorum,acliktan tansiyonum dusuyor..
Yok ben rejim yapmiyorim. Bi ara başladım ama sadece 1 gün sürdü :-)
ayy istanbulu hiç bilmem ki o_O konyada gittiydim ben ama istanbulda yaşayan arkadaşlar muhakkak yardımcı olur
Himm tamam ben arastirdim internetten. Prof.dr Sami Katircioglu alaninda cok iyiymis. Zaten evime de yakin oraya gideceğiz yarin. Insallah kötü hicbir sey yoktur. Sicaktandir belki de. Size ve diger arakadaslara yardimlarinizdan dolayi cok teşekkür ederim.

Merhabalar, sağlıkla ilgili bir sorunum var. Bilen arkadaslar yardimci olursa cok mutlu olacağım. Muhakkak doktora gidecegim en yakin zamanda insallah ama sizlerden de bir fikir almak istiyorum.
Sorunum ayaklarim. Uzun zamandir zaten başım dönüyor ve vücudum cok halsiz düşüyordu. Derken baş dönmelerim azaldi ama bugün dışarı ciktigimda bi kaç adim attıktan sonra bacaklarim titreyip yuruyemeyecek duruma geldim. Sanki ayağım vücudumu tasiyamiyordu. Ve hâlâ bu durumum devam ediyor. Ayağa kalktigimda ayaklarimda bir titreme ve güçsüzlük var. Ve canim cok sıkıldı.
Bilen arkadaşlar cevaplarınizi esirgemezseniz cok sevinirim..
Bu aralar stresli zamanlar gecirdiniz mi? Stres sebepli düzensiz beslenildiginde veya kansizlikta oluyor bunlar . Hissizlik gibi . Ben de bu durumlarda oluyor .geçmiş olsun

Bu aralar stresli zamanlar gecirdiniz mi? Stres sebepli düzensiz beslenildiginde veya kansizlikta oluyor bunlar . Hissizlik gibi . Ben de bu durumlarda oluyor .geçmiş olsun

Ya aslinda bir ölüm haberi aldim bugün ve yola çıktım ayaklarim titremeye başladı. Belki de bundandir ama uzun suredir bas donmelerim ve mide bulantilarim var. Cok şükür kansizlik da yok. Onun dışında rahatim yerinde hamd olsun. Bazi seyleri kafama takiyorum bazen ama bilmiyorum. Bu arada iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim..

Herkes vertigo demiş ama o tiremeyi ben de sık sık kaslarımda yaşıyordum
Bende anemi var böyle bir şey de olabilir

Tansiyon düşüklüğünden ve kansızlıktan kaynaklanıyor olabilir. Bende de aynı durum var çünkü.
Normal dinç halimde 9-5 tansiyonum olur. Düşünün ne kadar az. Bu yüzden her dışarı çıktığımda illa ki içecek olarak su yerine ayranı tercih ederim ki yükseltsin bacaklarım halsiz kalmasın yine.

Herkes vertigo demiş ama o tiremeyi ben de sık sık kaslarımda yaşıyordum
Bende anemi var böyle bir şey de olabilir
Bende kansizlik yok İşte. Yani kansizliktan kaynaklandigini düşünmüyorum.
Tansiyon düşüklüğünden ve kansızlıktan kaynaklanıyor olabilir. Bende de aynı durum var çünkü.
Normal dinç halimde 9-5 tansiyonum olur. Düşünün ne kadar az. Bu yüzden her dışarı çıktığımda illa ki içecek olarak su yerine ayranı tercih ederim ki yükseltsin bacaklarım halsiz kalmasın yine.
Tansiyonum en düşük 11-7 oluyor. Bilmiyorum ki. Inşallah kötü bir sey degildir de. Allah size de sifa versin. Tansiyon Yüksekliği de düşüklüğü de sorun. Bakalim yarin ogrenecegim insallah neyim varmis neyim yokmuş. .

Bende kansizlik yok İşte. Yani kansizliktan kaynaklandigini düşünmüyorum.

Tansiyonum en düşük 11-7 oluyor. Bilmiyorum ki. Inşallah kötü bir sey degildir de. Allah size de sifa versin. Tansiyon Yüksekliği de düşüklüğü de sorun. Bakalim yarin ogrenecegim insallah neyim varmis neyim yokmuş. .

bir dahiliye görünürsen muhtemelen gerekli kan ve idrar testlerini yaparlar
başka bir vitamin veya değerin düşük olabilir

Arkadaşlar, hepinize ilgileriniz icin cok teşekkür ederim. Eşime soylediklerinizi diyince cok endiselendi, sabaha kadar uyumadi, sabahin köründe doktora gittik ve çok şükür hicbir seyim yokmuş. Kansizlik vs hicbir sey yok. Bi kadin doğuma da gorunecegim insallah. Doktor cok tatli bir beydi ve aniden ayaga kalkma, yavas yavas kalk ve tuzlu ye dedi, büyük ihtimalle tansiyon düşüklüğü dedi.
Ben de hic tuzlu yemem. Demekki bundanmis. Bundan dolayi artik tuz yeme miktarimi arttirmam gerekecek.
Hepinize tekrar tekrar Teşekkürler.

• Beğen
Reactions: 2k1
Arkadaşlar, hepinize ilgileriniz icin cok teşekkür ederim. Eşime soylediklerinizi diyince cok endiselendi, sabaha kadar uyumadi, sabahin köründe doktora gittik ve çok şükür hicbir seyim yokmuş. Kansizlik vs hicbir sey yok. Bi kadin doğuma da gorunecegim insallah. Doktor cok tatli bir beydi ve aniden ayaga kalkma, yavas yavas kalk ve tuzlu ye dedi, büyük ihtimalle tansiyon düşüklüğü dedi.
Ben de hic tuzlu yemem. Demekki bundanmis. Bundan dolayi artik tuz yeme miktarimi arttirmam gerekecek.
Hepinize tekrar tekrar Teşekkürler.
Hemen en kötü senaryolar yazıldı ama bir şey yokmuş çok şükür :)
Geçmiş olsun..

Back
X