Acil durum hamilelik

Rumuzzzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
34
8
1
Arkadaşlar yarın adet günüm. Dün ve bugün toplam 3 tane test yaptım pozitif çıktı ilk 2 dk da çok şükür kasık ağrılarım çok olduğu için yapmak istedim acaba adet mi olıcam diye. Pazartesi günü sağlık ocağına kan testi vericem de sağlık ocağında bu testler ne kadar sürede cıkıyor bilginiz var mı özele gitmek daha mı mantıklı ? Bide idrarım çok sık geliyor ama cok az miktarda geliyor normal mi ve son soru tecrübeli bayanlar doktora hemen gitmelimiyim yoksa adet geçmesinden 1 hafta sonra falan mı gitsem nasıl bir yol izlemeliyim

Arkadaşlar yarın adet günüm. Dün ve bugün toplam 3 tane test yaptım pozitif çıktı ilk 2 dk da çok şükür kasık ağrılarım çok olduğu için yapmak istedim acaba adet mi olıcam diye. Pazartesi günü sağlık ocağına kan testi vericem de sağlık ocağında bu testler ne kadar sürede cıkıyor bilginiz var mı özele gitmek daha mı mantıklı ? Bide idrarım çok sık geliyor ama cok az miktarda geliyor normal mi ve son soru tecrübeli bayanlar doktora hemen gitmelimiyim yoksa adet geçmesinden 1 hafta sonra falan mı gitsem nasıl bir yol izlemeliyim
Perşembe günü sağlık ocağına kan verdim hala belli olmadı siz düşünün. Siteden bakıyorum diğer değerlerim çıktı ama betam çıkmadı. Ya özele ya da devlete gidin

Özelde 2 saate çıkar ben 3 gün gecikmede gitmiştim 1700lerde çıkmıştı değer

Sanırım kurumdan kuruma değişiyor ancak benim bağlı olduğum sağlık ocağında kanlar öbür güne çıkıyor. Sabredemezseniz özelde verebilirsiniz 2-3 saatte çıkar. Son adet tarihinizin ilk gününden gebeliğinizi hesaplayın. Ben 5+1de gitmiştim kese gözükmüştü ancak genelde 6. Hafta önerilir kesenin kesin gözükmesi açısından. Size kalmış bi durum.

Back
X