• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik durumu nedir?

Artimed yalanci pozitif cikaran bir marka ama diger ikisini iyi diye biliyorum ben.

Sizin son korunmasiz iliskinizin uzerinden 14 gun gecmisse ve bunlar dogruysa doktor hakli olabilir, kaset testler (erken gebelik olanlar degil) 50 hcg uzerini gosteriyor ki kanda 10 uzeri pozitif cikiyor, bu kisimda bi çelişki var, bencede bi gidip ultrason baktirin ya da 2 gune bir kan verip takip edin durumu.
Yarın kadın doğuma görüneceğim. Bana da mantıksız geliyor.

Su an yapabilirsiniz, gebelikte kabizlik olusabilir ancak bu denli erken haftalarda degil, bebek buyuyup bagirsaklari sikistirdikca kabizlik yasarsiniz.
ama ben 4 eylül adet günümdü olmasını gün yaptım negatif çıktı yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum 🥺 şuan halen olmadım ağrım yok

ama ben 4 eylül adet günümdü olmasını gün yaptım negatif çıktı yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum 🥺 şuan halen olmadım ağrım yok
O zaman yapmayin, ne diyeyim, yani mevsim donuslerinde, gebelik hevesi var iken, stresliyken vs gecikmeler yasanabilir bunlar cok olasi seyler.

Back
X