acil durumlar ve özel günler

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar ne zaman ertesi gün önemli bir şey olsa ben istediğim gibi hazırlanamıyorum yani mutlaka içime sinmeyen bişiyle ve geç kalıyorum. bu durumdan kurtulmak için giyim önerileri ve makyaj tavsiyesi istiyorum. bir de gazeteciyim bazen gece 1 de mesai bitiyor sabah 7de tekrar yola çıkmam gerekiyor böyle günlerde saçımı yıkayamıyorum kuru şampuan almak istiyorum deneyen var mı

toni&guy'un kuru sampuanının methini çok duydum deneyebilirisn.. bence mükemmel olmaya çalışma. gardrobunda her zaman biribine uyumlu ve sade parçalar olsun. çapraz olarak kombinleyip her seferinde farklı görünüm elde edebilirsin böylece. saçlarını yıkayamadığın zaman da tepeden topuz yapıp şık bir taç takabilirsin, günü kurtarır. makyaj için ise elinin pratik olması lazım. bunu kazanmak için de sık sık makyaj yapmalısın. pratiklik açısından fondoten yerine renkli nemlendirici kullanabilirsin. bazen telaştan insan fondoteni abartıyor ve sil baştan yapmak gerekiyor. kullandığın makyaj malzemelerini azalt. yani dmek istediğim sana yakışan ürünleri/renkleri elinin altında bulundur. günlük makyajının belli başlı ürünleri olsun, böylece renk uydurma/ürünü arama, .ok sürdüm az sürdüm derdin olmaz. bir de çanta değiştirmek kolay olsun diye çanta düzenleyicilerden kullanabilirsin. bir de şirkette çekmecende mutlaka bir saç köpüğü/jölesi(artık ne kullanıyorsan) küçük bir makyaj seti, cımbız, diş macunu fırçası gibi şeyleri bulundur. işe kötü bile gelsen lavabıda hemen ayarlanabilirisn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…