Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir
Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Uzun oldu ama hakkınızı helal edin şu günlerde sevaba girersiniz valla ♥
Borderline kişilik bozukluğu+Tanrı kompleksli bir salakla Stockholm sendromlu kezo-pardon hanımkızımız konusu. Aşk bu değil,sevda bu değil. Birbirinizin sahibi değilsin. Ben sildirdim,o bana karıştı. Pff çok ruh sıkıcı. Sal ipini gitsin.Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Ben senden üstünüm, bana itaat edeceksin diyor ve siz ayrılmaktan korkuyorsunuz öyle mi. Valla o kıyamadığınız anılar, yaşanmışlıklar öyle bir silinip gidiyor ki karşınıza gerçekten değer verilmeyi hakeden başka insanlar çıkınca, geride kalanların adını bile hatırlamıyorsunuz.Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin