Acil durumm Güçlü dimdik durabilen kadınlardan gelecek fikre çok ihtiyacım var

Olayların bu kadar farkında olup da hala daha nasıl bu ilişkiye devam edebiliyorsunuz anlamadım doğrusu 🤷🏻‍♀️

bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir

bu cumleden sonra okumayi biraktim utanmiyorsa birde boynuna zincir gecirsin ne ayip bu adamla evlenmeyi dusunuyorsan sende de problèm var evlenince de esim beni kisitliyo diye konu acarsin artik

Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Uzun oldu ama hakkınızı helal edin şu günlerde sevaba girersiniz valla ♥

Okurken erkek arkadaşın için ağzıma bir küfür geldi de yuttum :) Canım boş ver. Ne kadar kendinden taviz verirsen o kadar değersiz olursun. Sen kendi karakterine güven. Güzel anılar herkesin var. İleride de başkaları olacak. Zamanı geldiğinde ilişkilerde de arkadaşlıklarda da bazı insanlara veda etmeyi bilmek lazım, öbür türlü çok daha kötü bir olayla karşılaşıp, mecbur kalıp bitiriyorsun zaten.

ablacım kadın cinayetleri neden oluyor bu erkekleri sürekli baş tacı etmenizden ötürü olabilir mi ? yol ver gitsin ya uğraşmaya değmez biraz kendi değerinizi bilin lütfen.. sizi seven sizi her şekilde kusurlarınıza rağmen sever bu adam sevgi nedir bilmiyor ki kendisini bilen sevmeyen insan başkasını nasıl sevsin saygı duysun..

Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Borderline kişilik bozukluğu+Tanrı kompleksli bir salakla Stockholm sendromlu kezo-pardon hanımkızımız konusu. Aşk bu değil,sevda bu değil. Birbirinizin sahibi değilsin. Ben sildirdim,o bana karıştı. Pff çok ruh sıkıcı. Sal ipini gitsin.

Ben senden üstünüm, bana itaat edeceksin diyor ve siz ayrılmaktan korkuyorsunuz öyle mi. Valla o kıyamadığınız anılar, yaşanmışlıklar öyle bir silinip gidiyor ki karşınıza gerçekten değer verilmeyi hakeden başka insanlar çıkınca, geride kalanların adını bile hatırlamıyorsunuz.

kendin de söylemişsin. Üniversite bitirmişsin başarılı ve güzel bulunuyorsun. Hayatında olmayanlar seni takdir ederken hayatındaki gerzek sana mutlu edemediğini söylüyor..... bana itaat etmek Zorundasın eşit değiliz ne demek???? Bana itaat etmek zorundasın cümlesinden bi kere bitirmen lazım. Başarını kıskandığı için önde olduğun için böyle söylüyor zaten. Acilen yolu ver. Gitsin kendine şafını dinlicek itaat etcek başka birini bulsun hanzo.

Sevgilinizde eksiklik hissi var galiba sizi bu şekilde bastırmaya çalıştığına göre. Sevdiğiniz için vazgeçemeyip düzelecekmiş gibi düşünüyor olabilirsiniz. Belki farklı bir konu olsa düzelebilir demek isterdim ancak bu tamamen yetiştirilme tarzı ve zihniyetiyle alakalı. Belki evet evlenirsiniz ama ömür boyu sizi ezmeye baskılamaya devam edecektir. Ben bu şekilde memnunum diyorsanız tabiiki devam edin ama yok ben bu şekilde devam edemem diyorsanız düzelmesini asla beklemeyin

Seni kendine eşit görmeyen biriyle ne diye vakit geçirirsin ki? İleride bu tipler şeye dönüşüyor "sen kadınsın ev işini sen yapacaksın" diyen tiplere. Sonra buraya gelip "hiçbir şeye yardım etmiyor" diyorsunuz. Balık baştan kokar. Acilen ayrılmanı tavsiye ederim.

Back
X