Merhaba ben Fransa'da dogum Yaptım epidural yapıldı . Zaten önceden karar verilip anestezistle görüşülüyor Detaylı bir şekilde . Suyum erken gelmişti ama açılma gerçekleşmiyordu . Hastanede beklemem gerektigini söylediler yattım . Salı günüydü ve Perşembe Gününe kadar hastane inledi avaz avaz bagırmalarımdan . Bir kaç saat uyumam için iğne Yaptılar Çarşamba gününyoksa ölmüştüm yorgunluktan . Perşembe sabahı suni Sancı verdiler ve hemen peşinden epidural yapıldı . Öncelikle sakin olmalısın herşey bir iğne ama çok hassas hiç kımıldamadan duruyorsun . Sağolsun ebenin ellerini o kadar ssıkmışım ki bembeyaz olmuştu .tabi epiduralin etkisi geçti dimi Sancı normale döndü hala açılma yok . Neyseki ilaç takviye ediyorlar ama tık yok hastane inliyor sancıdan . Kesin öleceğim dedim ben bu sancıdan . Akşam 8 e kadar kıyamekoptu elhamdulillah kızım Doğdu . Ben şok Ama dikkat edersiniz ki sezeryan teklif bile edilmedi . Bende istemiyordum zaten . Iyiki normal dogum yapmışım diyorum .Epidural normal dogum yapanlar tavsiye verebilir mi hastane önerebilir mi
Cunku uyusma var ve sen bel alti uyusuksun . Gerci once acilma olmasi gerek e zannediyosun acimayacak o psikoloji ile ıkınmalar ters tepiyo olabilirAcilma neden bu kadar zor oldu acaba acilma.neye gore oluyor bn de acilma olmassa diye korkuyorm
canim sanirim bana yazdin :) doktorlarda hastanede cok guvenilir. fiyat ya 1250 yada 1500 du.. emin degilim. vakif hastanesi oldugu icin bu fiyat.Doktorunne fiyatta yanlislik olmasn memnun kalan var mi guvenilir mi
Fiyata inanamdim o kadar sorusturdm 4000 den asagi hicbiryer bulamadm baskentte guzel bir hastane 3000 e de raziyimcanim sanirim bana yazdin :) doktorlarda hastanede cok guvenilir. fiyat ya 1250 yada 1500 du.. emin degilim. vakif hastanesi oldugu icin bu fiyat.
Bende 2. doğumumu yapacağım. 1. çok zor oldu. 2. de epidural istiyorum. Hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum bende, ne zamandan itibaren hurma yemeye başladınız?Rahim deki açılma bence harekete bağlı. Yani doğumdan önce ki yürüme ve gibi şeyler
2 epidural yaptım çok memnun kaldım. Igneden önce 4 cm olmazsa Yapmıyolar zaten yani doğumu engellemesi mümkün deil. Bende 3-4saat içinde yeterli açık oluşuyur,anesteziyi dört gözle bekliyorum. Zaten 4 den sonra başlıyor asıl büyük sancı öncesinde ki daha katlanılabiecek bişey .3. Doğumun da herşey çok hızlı gelişti, anestezist elinde iğneyle kaldı çocuk doğdu. Hastaneye gırdıkden yarım saat sonra doğum oldu. Yani ikisinide yaşamış oldum.
Yarım saat sürme ihtimal ı çok düşük imkansız sizin doğumun ılk olduğu için. Kesinlikle epidural diyorum son kararım :)))
Üçüncpçede yani çok hızlı doğanda hurma yemiştim çok ama çokkk yürüdüm bir an önce doğsun diye :) önce doğmadı 41+2 de geldi Bebiş ama doğumun kendi çabuk olmuş oldu
Canim hastane ve doktorun kim soylr misnRahim deki açılma bence harekete bağlı. Yani doğumdan önce ki yürüme ve gibi şeyler
2 epidural yaptım çok memnun kaldım. Igneden önce 4 cm olmazsa Yapmıyolar zaten yani doğumu engellemesi mümkün deil. Bende 3-4saat içinde yeterli açık oluşuyur,anesteziyi dört gözle bekliyorum. Zaten 4 den sonra başlıyor asıl büyük sancı öncesinde ki daha katlanılabiecek bişey .3. Doğumun da herşey çok hızlı gelişti, anestezist elinde iğneyle kaldı çocuk doğdu. Hastaneye gırdıkden yarım saat sonra doğum oldu. Yani ikisinide yaşamış oldum.
Yarım saat sürme ihtimal ı çok düşük imkansız sizin doğumun ılk olduğu için. Kesinlikle epidural diyorum son kararım :)))
Üçüncpçede yani çok hızlı doğanda hurma yemiştim çok ama çokkk yürüdüm bir an önce doğsun diye :) önce doğmadı 41+2 de geldi Bebiş ama doğumun kendi çabuk olmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?