Nasıl iyi geldi bu cevap Allah razı olsun sendenBenim oldu canım 6. Gün o düzeydeydi 8. Gün toplandı birinde diğerinde de 7. Gün 18 mm di biri diğerleei diye o 21 olana kadar bekledik bir sorun olmuyormuş
Ne demek canım sana ne dediler bugün çatlatma yapacak mısın yarın mı belli olacakNasıl iyi geldi bu cevap Allah razı olsun senden
Benimde öyle oldu tam 4 gün ilaç kullandım sadece ve 6. Günü opu yapacak oldular gemde tek yumurta için. Opu da yapılamadı zaten gittiğimde çatlamıştı.İğnelrrin 6.gunu 17 mm 18 mm olmus yumurtalarım erken buyumus basına bole bıse gelen var mı sanırım iyi bile degil
Bahçeci bence daha iyi gitmediğime pişmanım. Ben Koç üniversitesi hastanesi ne gittim gitmez olaydık. Hiç ilgi yok ilk kontrolü 5 gün sonraya çağırdılar. Daha önce çağırmaları gerekirdi yumurta büyüyormu hızlı mı yavaş mı kaç tane. Hakkımı da helal etmiyorum. Berbat bir hastane ve dr.canım yumurtalarda büyüme sorunu varsa baskılayıp ona göre dozlar belirleyip ilaç tedavisi yapmaları lazım sana. Bahçecide doktorlar ilaç dozlarını sürekli kontrol edip değiştiriyorlardı
Catlsmayı onleyici cetroide kullsnmadın o zamanBenimde öyle oldu tam 4 gün ilaç kullandım sadece ve 6. Günü opu yapacak oldular gemde tek yumurta için. Opu da yapılamadı zaten gittiğimde çatlamıştı.
Dun catlatma iğnesi oldum yarın opu var bugun sabah akıntım cok oldu simdi kuruyum korkuyorum cok erken mi catladı dolu mu olacak diyeNe demek canım sana ne dediler bugün çatlatma yapacak mısın yarın mı belli olacak
Yani sadece 1 gün kullandım akşamı otriville öbür gün de toplama olacaktı. İlgisiz dr ve tedavi yüzünden oldu bence. Hakkımı da helal etmiyorum. Duyuyorum çevremde onuumırtayı dediğin gibi cetroide kullanarak tutuyorlar diğerlerini büyütüyorlar. Ama olmadı benimCatlsmayı onleyici cetroide kullsnmadın o zaman
İnş iyi geçer canım buraya da yaz sonuçlarını.kaç yumurta görünüyordu başta? Kaç tanesi büyümüş? Kaç tane toplandı?Dun catlatma iğnesi oldum yarın opu var bugun sabah akıntım cok oldu simdi kuruyum korkuyorum cok erken mi catladı dolu mu olacak diye
5 folikul vardı 2 si önden gitti .opuda 4 toplandı 2 si için iyi dendi.inşaallah salı transferİnş iyi geçer canım buraya da yaz sonuçlarını.kaç yumurta görünüyordu başta? Kaç tanesi büyümüş? Kaç tane toplandı?
Hadi geçmiş olsun canım bak sorun olmamış bebek olsun embriyoların inşallah5 folikul vardı 2 si önden gitti .opuda 4 toplandı 2 si için iyi dendi.inşaallah salı transfer
İnşaallah inşallah inşaallahHadi geçmiş olsun canım bak sorun olmamış bebek olsun embriyoların inşallah
7.günüm benımde bitanesi 17 mm bi sorun cıkarırmı bilmiyorum bılen varsa acılll yazsınİğnelrrin 6.gunu 17 mm 18 mm olmus yumurtalarım erken buyumus basına bole bıse gelen var mı sanırım iyi bile degil
Ben opu oldum 2 yumurtadan biri işleme alındı ve transfer oldum7.günüm benımde bitanesi 17 mm bi sorun cıkarırmı bilmiyorum bılen varsa acılll yazsın
Ben opu oldum 2 yumurtadan biri işleme alındı ve transfer oldum
Yok zaten benim 2 taneydinasıl yanı 5- 6 yumurta saydı doktorum sadece 2 tanesınımı işleme alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?