Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum son zamanlarda sevgilim ile çok fazla tartışmaya başladık . Garip olan aramızda bir sevgi yada aşk adı herneyse duygu eksikliğinin olmaması . Aslında genel olarak herşey çok güzel gidiyor ve gerçek anlamda mutluluğu ilk kez tadıyorum. Ama zamansız çıkan tartışmalar yani belli bir konu üzerinden gitmeyen anlık tepkiler yada anlık kararsızlıklardan ve de birbirimizi anlamamamızdan çıkan tartışmalar çok fazla uzuyor ve artık beni çok fazla yıpratıyor ve genellikle benim onu hiç anlamamam sonucunda bitiyor.Tabi bu sonuca o varıyor.
Ben bazen empati yolu ile birbirimizi anlamamız gerektiğini anlatmaya çalıştığımda bunu da kendisini üzmek için kendimi haklı çıkarmaya çalışmak olarak nitelendiriyor . Ama haklı yada haksız olmak umrumda değil . Kimbilir belki de ben kendimi yanlış ifade ediyorumdur ancak bazen kendimi bu konuda çaresiz ve de elim kolum bağlı hissediyorum ve artık yapacak birşeyler bulamıyorum .
Bu konuda bana öneriniz olabilirmi konuşarak anlatamadığım bu yanlış anlamaların , bizi yıpratacağından korkutuğumu nasıl ifade etmeliyim .
Ben bazen empati yolu ile birbirimizi anlamamız gerektiğini anlatmaya çalıştığımda bunu da kendisini üzmek için kendimi haklı çıkarmaya çalışmak olarak nitelendiriyor . Ama haklı yada haksız olmak umrumda değil . Kimbilir belki de ben kendimi yanlış ifade ediyorumdur ancak bazen kendimi bu konuda çaresiz ve de elim kolum bağlı hissediyorum ve artık yapacak birşeyler bulamıyorum .
Bu konuda bana öneriniz olabilirmi konuşarak anlatamadığım bu yanlış anlamaların , bizi yıpratacağından korkutuğumu nasıl ifade etmeliyim .