acil fikir almam lazım

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar ben gecen ay hatta 1 ay 1 hafta olucak saclarımı kızıla boyadım ama tabi baya aktı simdi hafta sonu yakınımızın dügünü var boyasammı yani sac 1 ayda boyanırmı cok fazla degilmi benim bildigim 3 ayda falan boyanır sanki kimya sonucta

bide benim amacım kızılı patlasın yeniyken daha canlı durur ya o yüzden
yoksa 1 ayda boyanmazmı

cok sık sac boyamadıgım icin bilmiyorum sizden inciler bekliyorum

Boyanır boyanır, hem kızılsa her ay boyanır. Hiç bişey olmuyor, e zaten düşünsene dibi gelenler hemen boyuyor.

bide ben bisey duydum boya yerine bisey yapıyolardı neydi adı yaa parlaklık vermesi icin offfffff unuttum

boyanır uzun süre kızıl kullandım bende hele ilk boyadığınızda oturmuyor tam, parlak böyle patlıcak bi kızıl istiyorsanız da koleston kor ateşi kızılı alın derim. her ay boyuyodum ben çünkü akıyor hemen bi ay zor gidiyor:)

Her ay saçımı boyamak zorundayım çünkü çok beyazım var ama saçlarım hiç yıpranmaz zaten açık tonlar hariç boya saçı nerdeyse hiç yıpratmaz boya gitsin :KK66: konunda taşınıcak limoncuuuuuu :KK53:

Kizil saclarim benimde 1 ay ara ile boyuyorum mecbur rengi soluyo boyadiktan sonra maskeler yaglarka destekliyorum Allah a sukur saglikli sackarim asla vaz gecemem kizildan

heee cila bu daha iyi diyolar en azından boya gibi zarar vermez ama benim 40 gün oldu sanki simdi yapılmaz boya üstüne mi cila yapılır daha kalıcı olsun diye
Normal boya saça zarar vermez aynı gün iki kez boyadigimi bilirim açma işlemi olmadığı sürece boyayblrsin cila boyadan sonra canlı parlak dursun die uygulanıyor

X