• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikir danismam lazım. bosanirken bile insan olamayan bu varliklara napmaliyim lutfen bakin

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.268
83
Ablalarim arkadaşlarım bana acil bi fikir verin nlur çünkü yarın sabah buna göre kalkıp istanbula gidicem. Kuzenlerim arkadaşlarım hepsi beni çağırıyor ben eşimden ayrılmak üzereyim bilenler biliyor . özet yapmaya caliscam . ben ailemin yanındayım istanbul dışında. Bunlar benim bi iki kiyafetimi kapıya koyup tum ceyizime el koydular . ne ayakkabilarim ne ceyizlerim ne kullanmadigim esyalarim heeeeeerseyim Bunlar yagmaladi . . takılan tum bilezikler çalındı benden alyansima kadar aldılar nasil verdin demeyin evet bildiginiz çaldılar . 1 yıl boyunca etimden sutumden bi güzel faydalanildi . düğünü bile nerdeyse biz yapmıştık . bunlar bilmediğiniz derin meseleler bu yüzden asla geri donmem daha zaten . .
Benden çalınan çalındı ne mihir alabilcem ne bi altinimi ne bişey boooombos çıktım bu evlilikten maddi manevi dibe batirdilar beni.
Ben smdi diyorum ki istanbula gidip cilingirle o eve girip kalan esylarin bir güzel ağzına etsem (satacaklarmis esyalari)) esyam kaldıysa ufak şeyleri alsam ayakkabılar çeyiz tarzı bisiler . kapıyı cekip çıksam ??? Tek korkum sonra abimle babamla kavga etmeleri gerçi ne hakla ama iste . ben Napiyim allah aşkına bişey diyin. Herkes bırak başlarına calsinlar diyor ama ben bu kadar haksızlığı kabullenemiyorum hazmedemiyorum bu hincimi nasil aticam. Bosanirken de hiç bişey talep edemiycem çünkü veremezse haciz koncak bi mali yok . ya kısacası ben ISTANBULA GIDIP O EVE GIREYIM MI? İşler buyur mu sonu kötü olur mu . bi akıl . lutfen . ona göre sabah kalkınca gidicem

Evet git ve al.
İkincisi de düğün videolarında takılan bilezikler, yüzüğün, takıların senin kanıtındır.
Bunların senin rızan dışında satıldığını kanıtlarsan yani şahitlerin varsa istediğini alırsın o adamdan.
Eve çilingirle girebilirsin bu suç sayılmaz çünkü orası senin de evin hala karı kocasınız.
Peşini bırakma.

Evet git ve al.
İkincisi de düğün videolarında takılan bilezikler, yüzüğün, takıların senin kanıtındır.
Bunların senin rızan dışında satıldığını kanıtlarsan yani şahitlerin varsa istediğini alırsın o adamdan.
Eve çilingirle girebilirsin bu suç sayılmaz çünkü orası senin de evin hala karı kocasınız.
Peşini bırakma.
Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??

Eve girecekseniz de polisle girin bence, anlatın durumunuzu hem işinizi garantiye almış olursunuz hem de canınızı korumuş olursunuz :KK66:
Yok ben girerim gündüz işyerinde olur hadi olmadı polisle girerim amaaaa sonrasında pislik çıkarıp abim yaptı sanıp abime saldirabilirler tek korkum bu ne bilim bilmiyorum ki .

Esyalarini al. Takilar icin de dava actiginda tazminat talep et. Haczedilecek birseyinin olmamasi onemli degil. Gerekirse maasina haciz koydurursun. Bir de nafaka odeyecek. Her turlu alirsin hakkini.

Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Canım bugün alamayacağın hiçbi zaman alamayacağın anlamına gelmez ki.Hakim senden çalınan parayı hesaplatır atıyorum on bin mi çaldılar ona tazminat olarak ödeme emri verir ödeyemezse de yarın bigün işe girse sigortası olsa malı mülkü olsa haciz konur onlara ve tahsil edilir bi gün.

Yok ben girerim gündüz işyerinde olur hadi olmadı polisle girerim amaaaa sonrasında pislik çıkarıp abim yaptı sanıp abime saldirabilirler tek korkum bu ne bilim bilmiyorum ki .
Mesaj ya da kapiya not birakabilirsin. Senin oldugunu anlasin. Ne bicim insanlar ya!!

Abimle düşman oldular şimdilik ses seda yok ortalık sakin . bana esyalarini çöpe attim dedi ama bilmiyorum . gidip ortalığı karıştırmak istemiyorum ortada abim olmasa umrumda olmiycakta. Benim eşyalarımı ne hakla atarlar yaaaa deliriyorum

Saçmalamış. Tazminat alırsınız. Duğundeki altınları alırsınız. Alırsınız da alırsınız

Esyalarini al. Takilar icin de dava actiginda tazminat talep et. Haczedilecek birseyinin olmamasi onemli degil. Gerekirse maasina haciz koydurursun. Bir de nafaka odeyecek. Her turlu alirsin hakkini.
Sigortalı bi işi yok maaşına bile el koydurtamam yani :/

Saçmalamış. Tazminat alırsınız. Duğundeki altınları alırsınız. Alırsınız da alırsınız
Peki ya odemezse nlur dedim hapis cezası yada bişey var mi dedim . haciz koyulcak biseyi yoksa hiç bişey olmaz dedi ....

Peki ya odemezse nlur dedim hapis cezası yada bişey var mi dedim . haciz koyulcak biseyi yoksa hiç bişey olmaz dedi ....

Olur. O tazminat hep yakasında olur.. Ev alırken , araba alırken , sigorta girişi yaparsa v.s.

Sadece bir avukatla konuşmayın. Bazıları var hukukun açığından bile faydalanıp o davayı kazanıyor.

Back
X