• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikir danismam lazım. bosanirken bile insan olamayan bu varliklara napmaliyim lutfen bakin

Sakın haa. Aynı şeyi tanıdığım yapacaktı mahkemede haksız yere düşersin. Hatta o altınları bile sen çalmış gösterilirsin. Hatta avukat tanıdığıma. Bak eşin gel eşyalarını al falan der sakın tek çöp bile alma tuzağa düşersin demiş. Bu arada acil boşanma davası aç. Düğün kaseti elindeyse yada resimleri falan altınların gözüktüğü mahkemeye sun. Ve yine evde eşyalarına eş koyup vermediklerini mahkemeye ilet. Bir an önce bir avukat bul konuş. Yoksa hata yapacaksın
Evli oldugu surece ortak konutta esler istediklerini yapabilir. Cilingirle girse bile sorun olmaz. Ayrica dugunde takilan altinlar kadina aittir.

Evli oldugu surece ortak konutta esler istediklerini yapabilir. Cilingirle girse bile sorun olmaz. Ayrica dugunde takilan altinlar kadina aittir.
Ama işte ortada altın yok. Yani mahkemede hem o altınları aldı hemde annemin altınları vardı onu aldı derse ne diyecek ç he bir şahit götür deniliyor ama o şahit e karşılık annesi çıkıp şahit yalan söylüyor orda benimde altınım vardı derse. Evet ev hala ikisinin ama atılacak iftira lar göz önüne alınmalı. Eee ailede bunu yapacak potansiyel de var gibi görünüyor.

Ama işte ortada altın yok. Yani mahkemede hem o altınları aldı hemde annemin altınları vardı onu aldı derse ne diyecek ç he bir şahit götür deniliyor ama o şahit e karşılık annesi çıkıp şahit yalan söylüyor orda benimde altınım vardı derse. Evet ev hala ikisinin ama atılacak iftira lar göz önüne alınmalı. Eee ailede bunu yapacak potansiyel de var gibi görünüyor.
Hakimler o kadar salak degil tatlim. Bu isin sahidi var delili var. Annesi oyle dedi diye oyle olacak degil. Birine suc isnad ediyorsan onu kanitlayacaksin. Dugunde takilan altinlarin elbet bir tutari var bunu da bilirkisi hesaplayacak. Sonuna kadar giderdim ben olsam.

Hiç mi işe girmeyecek, üzerine bir şey almayacak? Şimdi tahsil edemesen de ilerisini dusunup yine hakkını aramalisin, icra takibin devam eder faizi işler. Nafakaya hukmedilirse zaten ödememesi halinde hapis cezası var talep edersen. Dosyaların güzel takip edilirse yakalarsin birgün mutlaka.

Hakimler o kadar salak degil tatlim. Bu isin sahidi var delili var. Annesi oyle dedi diye oyle olacak degil. Birine suc isnad ediyorsan onu kanitlayacaksin. Dugunde takilan altinlarin elbet bir tutari var bunu da bilirkisi hesaplayacak. Sonuna kadar giderdim ben olsam.
Beni yanlış anladın sanırım. Ben altınları alamaz demedim.zaten alması taraftarıyım. Konu sahibi konuştuğu avukat alamayacağını söylemiş. Sadece o eve gitmesin yoksa altınları gelip almış zaten ne altını istiyor derler dedim. İçeri girince yanındaki şahit kim yine gelinin bir yakını. Sonuçta mantık olarak o altınların orda olup gelin tarafından alınma ihtimali varmı var. Kaç altın var evin içinde düğünde ki kadar, yada daha fazlası, yada hiç, bu da bilinemez. Ne gelin ıspatlar nede damat. Hakim tabiki anlar ama sağlam bir kanıt gerek. Eve girerek bunu riske atar.

Benim aklımda bu değildi ! Bende dava acip hakkını sonuna kadar almak istiyordum ama avukat oyle dedi iste yazdım aralarda kac kere bunu
sakın eşyalara zarar verme. haksız duruma düşersin. polis eşliğinde gir ve neyi kanıtlamak istiyorsan onların delillerini topla. davanı da çekişmeli aç, altınlarını geri alırsın er ya da geç.

1. Ailesinin zengin olmasının nafakada bir etkisi olmaz. Kendi mal varlığı ve geliri önemlidir.
2. Saydıklarınız şahit ifadeleri, karakol tutanakları, hastane raporları vs. ile ispatlanabiliyorsa eşinizin boşanmaya neden olacak kusurunu ispatlayabilirsiniz ve boşanma davası sonucunda yoksulluk nafakası ve maddi/manevi tazminat alabilirsiniz.
3. Nikahta, düğünde takılan ziynet kadına aittir.

4. Dava kesinleşene kadar da tedbir nafakası talep edebilirsiniz, ama çalıştığınız için muhtemelen alamazsınız.
5. Maddi ve manevi tazminat
MADDE 174.- Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir.
Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.

6. Yoksulluk nafakası
MADDE 175.- Boşanma yüzünden yoksulluğa düşecek taraf, kusuru daha ağır olmamak koşuluyla geçimi için diğer taraftan mali gücü oranında süresiz olarak nafaka isteyebilir.
Nafaka yükümlüsünün kusuru aranmaz.

Beni yanlış anladın sanırım. Ben altınları alamaz demedim.zaten alması taraftarıyım. Konu sahibi konuştuğu avukat alamayacağını söylemiş. Sadece o eve gitmesin yoksa altınları gelip almış zaten ne altını istiyor derler dedim. İçeri girince yanındaki şahit kim yine gelinin bir yakını. Sonuçta mantık olarak o altınların orda olup gelin tarafından alınma ihtimali varmı var. Kaç altın var evin içinde düğünde ki kadar, yada daha fazlası, yada hiç, bu da bilinemez. Ne gelin ıspatlar nede damat. Hakim tabiki anlar ama sağlam bir kanıt gerek. Eve girerek bunu riske atar.
Bilezikler evlilik suresinde yani önceden yok oldu . ben artık napicagimi bilmiyorum inanin ailem tenezzül etmiyor bırak bu dünyanın ahireti var diolar ama iste insan kendine olunca hazmedemiyor herşey yanlarına kar ...

Canım aynısını seneler önce ilk evliliğimde bende yaşadım, ilk esim Şeytanın teki idi, babam geri ver zehir zıkkım olsun dedi, geri vereyim diye bankaya gittiğimde yarisi zaten yoktu, kalanını verdik ben sok oldum birde bana Attı iftirayı altınları güya ben almışım. Ayrıca eve gittim herşeyimi almış kaynana, Saçma sapan ucuz takılarımı geceliklerimi kısaca herşeyimi almış. Ben ne Yaptım Allah'a havale ettim, Allahtan bulsunlar dedim. 6 yıl sonra bana Yazmış beyfendi yine şok oldum. Bana onca iftira atan adam Hayatımı karartan adam 6 sene sonra bana merhaba yazıyor. Nefret ettim hayattan resmen.

Huysuz ve tatlı kadın bu forumda hem sinir olup hem sevdiğim tek kadınsın, tüm konularına içtenlikle yorum yaptım haklı olduğunu düşündüğüm yerleri de haksız olduğunu düşündüğüm yerleri de yazdım naçizane, keşke işler ju noktaya gelmeseydi, tatlı bitseydi, dilerim daha da yıpranmadan çabucak çıkarsın bu süreçten, senin için sonsuz mutluluk diliyorum

piti yanlış yaparsın o eve girmekle.iyi bir avukat tutup bırak adaletle hakkını savun uğraşsın işi ne.maddi manevi tazminatını al.çalışıyor diyorsun nasıl sgksı olmuyor anlıyamadım.
zaten bir kere dava sonuçlanana kadar yada protokol imzalanana kadar o evi dağıtmaları suç ki.dağıtamazlar.halen seninle eşinin ortak evi orası.avukat yazı çıkarır polis eşliğinde o eve girilir resimler çekilir beyan hazırlatılır bu da dava dosyasına konur.benim haberim olmadan evimi dağıtmışlar diyebilirsin.takılarını isteme hakkın var paşa paşa ödeyecek.bu adam eninde sonunda sgk lı olmayacak mı olduğu an maaşına haciz konulur.sen işi bilmeyen yada bu davvadan para kopartamayan bir avukata başvurmuşsun.başka avukata danış.

o eve girip etrafı kırıp dökmekle eline ne geçicek hem suçlu olucan hemde eşine ve ailesine laf koz vereceksin.
ya allah belalarını versin deyip bu defteri en yarasız bir biçimde kapatacaksın kendin ve ailenin yakasından bu sülükleri silkeleyeceksin yeni hayatın abaşlayacaksın.yada avukata vekaletini vereceksin canlarını oku diceksin ve herşeyini alacaksın.

düşündükçe için yanıyor sinirleniyor ve kendini dolduruşlara getiriyorsun ama sinirle hareket etme.çünkü senin bir sinirinle taşlar yerinden oynar abin baban eşin arasındaki şiddetli kavga kötü boyutlara da gidebilir.iyi düşün.

eşimle ayrılırken eşim evi terketti anahtarı almıştım elinden 3 gün sonra kıyafetlerini almak için geldi haber edip eşyalarını aldı.evet yollarımızı ayırmaya karar verdik kim gitmek istiyorsa evi terkeder ama bu demek değildir ki o herşeyini bu evden kendisi gelip almalı doğru olan bu senin iğrenç kayanan v egörümce bozuntusunun yaptıkları çok çirkin çingenelik işte.insanlıkları o kadarmış.ne demek kıyafetleri kesmek falan.tüm bunlar işte resimlenip dava dosyasın akonmalık deliller.eşim elleriyle eşyalarını toparladı giti.2,5 ay sonra davamız oldu ve ben dava sonuçlanıp boşanma gerçekleştikten sonra evde ondan kalan diğer eşyaları toparlayıp çıkarttım.

karşındakilerin insan olmadığı bir kesinmiş.hayır o eşyaları 2.ele satsalar kaç para kar etcekler o aldıkları parayı 2-3 gün yesinler sefalarını sürsünler ama birde başka boyutu var.Allah kulum bekle herşeyin bir zamanı var diyor kimsenin ahı kalmaz piti.

bence kendini küçük düşürme.güçlen bence.hukuk yoluyla canına oku.onların canını ancak böyle yakabilirsin.

Herkes bence fazla iyimser yorumlar yazmış. Adam çulsuz, bu hatunun işi var nafaka alamaz. Tazminat çıkar ama herif onu da ödeyemez, hacizlik maaşı da yok.

Altınları zor kurtarır bizim kız.

O yüzden hatun bence kafasına göre takılsın en azından içinde kalmasın.

ve eklemeyi unuttum.benim kuzenim zamanında bir kızla evlendi.kızın tek suçu çok sevmekti.kuzenimde 1 hafta sonra yan çizmeye başladı niye eski sevgilisiyle evlenmekmiş aslında niyetide olayların önüne geçememişmiş.a gerizekalı beyinsiz madem yemiyordu böyle niyet içersindeydin nediye elin yetiminin günahına girdin sonrada götürün bunu babasının evine diyosun.adam dimi buda.herneyse kız intihar etti vs gözü yaşlı ailesi kızı geri götürdü.benim uyanık beşpara etmez kuzenim çalıştığı işyerinden çıktı niye biliyomusun dava dosyasında tazminat istendiği için.dava uzuyordu anlaşmazlıklardan.ama kuzen çalışıyor sgksız.sonra işyeri sgk yapmak zorundayım dedi ve sgk başlanıldı ve tak sgkdan direk maaşına el konuldu.amcamlar kız tarafı ile anlaşma yoluna gittiler para teklif ettiler.kızında yaşamını sürderebilmesi için çünkü kız tazminatı kazandı.takıları zaten teslim etmişlerdi kıza.kuzen o parayı paşa paşa ödedi. şimdi o adam olmayan kuzen eski sevgilisi denen zat ile davullu zurnalı düğün yaptı.kızın babasından kalma evi varmış o evede yerleşti.kızlarıda oldu.kız tarafı ağır bastığı için ezik bir koca durumunda şuan.ama hala düşüncesiz yobazın tekidir benim için. bu hikayeden örnek al diye anlattım.

3 kuruşluk şeyler için hiç bu durumlara düşmeyin bence. Zaten sizin hakkınız olanı Allah yedirmez onlara, illa ki bir yerlerden çıkar merak etmeyin. Ne gereği var ailenizi riske atmaya? Boşanıp tertemiz bir sayfa açın. Para pul bunlar geçici şeyler, sağlığınız ve huzurunuz olsun gerisi gelir zaten.

Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Bu adam berber deği mi dükkani falan yok mu? Bileziklerini düğün videosunu delil göstererek alabiliyorsun sanirim.

Sanırım eşyalarımı çöpe attilar oyle dedi çünkü . zaten mahkeme olursa büyük ihtimal ben ondan bişey alamiycagim için anlaşmalı olcak. Ama çok güzel yediler beni !!! Şimdide esylari saticaklar onlarda yanlarına kar kalcak eve girip ne varsa kırmak istiyorum uaaaa :KK43:(( Napcam bilmiyorum
Ya ne diye anlaşmali boşaniyorsun ki?
Hiç bir şey yanlarina kar kalmasin. Eve de girme bence. Dava aç hemen bunlarida yaz dilekçene.

O kişinin avukat olduğuna eminmisin. Eşin esnaf mutkaka sigortasi vardir.
yok sigortası yok dedi sigortalı işi varsa maaşının bilmem kaçına haciz konur ama yok biliyorum. bağkuru var ama ödenmiyor .

Ya ne diye anlaşmali boşaniyorsun ki?
Hiç bir şey yanlarina kar kalmasin. Eve de girme bence. Dava aç hemen bunlarida yaz dilekçene.
inan bende yanlarına kar kalsın istemiyorum davayı kazansam ve parayı ödemeseler nlur dedim avukata hiç bişey olmaz dedi ... of napıyım bilmiyorum inanın .

Back
X