Acil fikir istiyorum:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese inş konuyu doğru yere açmışımdır.hemen konuya gireyim.Önümüzdeki ay düğünüm var bi kaç önce koltuk takımı bakmaya gittik ben iki takım arasında kaldım birincisini çok beğendim ama brz genişçeydi emizde çok büyük değil diye ısrarcı olmadım ve mağazasaki takım satıldığı için hemen götürdüler üzerinde çok konuşamadık.diğerinide beğendim ama çok içime sinmeden alalım dedim niye öyle yaptım bilmiyorum:(
Şimdi size sorum şu hanımlar;
İkinci koltuk takımını aldık ödeme planı filan konuşuldu ve hatta ben koltuklar üzerinde kumaş değişikliği yapmalarını bile istedim tüm bunlara rağmen bu saatten sonra değişim yapılır mı sizce?
Şimdi diyceksiniz ki nişanlınla konuş ama fiyat farkıda var bizim aldığımız 4 küsür ikincisi yani aklımın kaldığı takım 5.900 acaba beni yanlış anlarlar mı kayınvalidem filan işte pahalıyı istiyo diye size danışmak istedim:(

bu takımlar için bir şey demeyeceğim arkadaşım da

yarın bir başka model göreceksin onu beğeneceksin

burda çoookkk konu var

beğenip aldım ama şimdi için sıkıldı vs vs diye

önemli olan işlevi; çok da zam gelmiş galiba bu telaffuz edilen miktarlar esasen çoook fazla altı üstü oturacaksınız yani

bana desen bunu ben cevap olarak iyi de sen istedin aldık; kumaşını bile seçtin derim yani

bu takımlar için bir şey demeyeceğim arkadaşım da

yarın bir başka model göreceksin onu beğeneceksin

burda çoookkk konu var

beğenip aldım ama şimdi için sıkıldı vs vs diye

önemli olan işlevi; çok da zam gelmiş galiba bu telaffuz edilen miktarlar esasen çoook fazla altı üstü oturacaksınız yani

bana desen bunu ben cevap olarak iyi de sen istedin aldık; kumaşını bile seçtin derim yani
Doğru bende böyle bi cevap alıcam galiba:(

Üstüne kumaş değişimi istemeseydiniz belki iptali olabilirdi ama artık sanmıyorum.
Çok kötü olsa almazdınız herhalde, bence bu konuyu hiç dillendirmeyin.
Biraz kullanın sonra eşinizle konuşup içinize daha çok sineni alırsınız düğün öncesi strese girmeyin, strese sokmayın.

bir de bu sıkıldım; yeni bir koltuk gördüm aşııık oldum vs vs

son yıllarda çıktı zira tüketim toplumu tavan yaptı; eskiden bir kanepe ile yıllarca oturulur; yüzü ya da süngeri eskirse değiştirilirdi ama şimdi hemen sıkılıyoruz

çalışan telefonları yenisi ile değiştirme furyası ile de aldı başını gitti

her gördüğümüzü beğeniyoruz; almaya kalkıyoruz oysa önemli olan işlevi

bir de evinizde oturma odası salon ayrı ise ne olur binlerce lirayı o içinde bile oturmadığınız salona gömmeyin

o para ile yiyin için gezin bu günleriniz bir daha gelmeyecek; oturmadığın koltuğun borcunu öderken birbirinize kırılmaya gerek yok

merhaba herkese inş konuyu doğru yere açmışımdır.hemen konuya gireyim.Önümüzdeki ay düğünüm var bi kaç önce koltuk takımı bakmaya gittik ben iki takım arasında kaldım birincisini çok beğendim ama brz genişçeydi emizde çok büyük değil diye ısrarcı olmadım ve mağazasaki takım satıldığı için hemen götürdüler üzerinde çok konuşamadık.diğerinide beğendim ama çok içime sinmeden alalım dedim niye öyle yaptım bilmiyorum:KK43:
Şimdi size sorum şu hanımlar;
İkinci koltuk takımını aldık ödeme planı filan konuşuldu ve hatta ben koltuklar üzerinde kumaş değişikliği yapmalarını bile istedim tüm bunlara rağmen bu saatten sonra değişim yapılır mı sizce?
Şimdi diyceksiniz ki nişanlınla konuş ama fiyat farkıda var bizim aldığımız 4 küsür ikincisi yani aklımın kaldığı takım 5.900 acaba beni yanlış anlarlar mı kayınvalidem filan işte pahalıyı istiyo diye size danışmak istedim:KK43:

kıracıysan çok genıs model almamanı tavsıye ederım....çok zor oluyo sıgdırmak ortada kalan yer mınnacık oluyo....ama ıllede ıcınde kalacaksa tabıkı degıstır

Üstüne kumaş değişimi istemeseydiniz belki iptali olabilirdi ama artık sanmıyorum.
Çok kötü olsa almazdınız herhalde, bence bu konuyu hiç dillendirmeyin.
Biraz kullanın sonra eşinizle konuşup içinize daha çok sineni alırsınız düğün öncesi strese girmeyin, strese sokmayın.
Öylemi diyosunuz, madem seçtim o zaman otrmak zorundaym içime sinmesede napalım

Aklın geniş koltukta kaldıysa hiiiiç kalmasın.Yeriniz de darmış hem yer kaplıyor hem de gelen misafir oturulacak yer biraz geniş olduğu için geriye yaslanamıyor. Ama karı koca için,çekirdek aile için çok rahat o ayrı.

Öylemi diyosunuz, madem seçtim o zaman otrmak zorundaym içime sinmesede napalım

Oturmak zorunda mısınız bilemem ama ben düğün öncesi gerginlik yaşamayın diye uyardım.
Zaten kötü olsa o an almazdınız, aklınız diğeri kaldığı için bu kadar karamsarsınız.
Bu ruhsal durumunuzu etkileyecekse konuşun tabi, ama ilerde de halledilebilir birşey bu yüzden öyle dedim.

Diğerini de alsaniz 5 sene sonra yine sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz verdiğiniz para girdiğiniz borç ta cabası olcak. Bence çok da takılacak bir konu değil zaten lojmana geçecekmişsiniz taşınırken falan illa ki yıpranma olur koltuklarda geniş olması da yer açısından sıkıntı... Önceden bir koltuk 20 sene kullanılırmıs sımdı öyle değil daha sonra ev aldığınızda istediğiniz gibi alırsınız. Çoğu tanıdıgım bu sekılde yaptı. :KK66:

Bence diğer koltuğu boşver genişmiş, sıkış tıkış güzel durmazdı zaten aklın kalmasın

Diğerini de alsaniz 5 sene sonra yine sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz verdiğiniz para girdiğiniz borç ta cabası olcak. Bence çok da takılacak bir konu değil zaten lojmana geçecekmişsiniz taşınırken falan illa ki yıpranma olur koltuklarda geniş olması da yer açısından sıkıntı... Önceden bir koltuk 20 sene kullanılırmıs sımdı öyle değil daha sonra ev aldığınızda istediğiniz gibi alırsınız. Çoğu tanıdıgım bu sekılde yaptı. :KK66:
Evt biraz mantıklı olmam lazım galiba aklım kalcak ama bu da ders olsun bana

Daha önce para, çıkar vs diyaloğunuz olmadıysa ben o gün acel eile karar verdim biraz bakınca farklı şeyler gördüm mahsuru yoksa değişim olup olmayacağını sorabilir miyiz de. Eğer daha önce vukuatın yoksa ya da art niyetli değillerse anlarlar zaten. Arada uçurum bir fark yok almışken imkanın varsa içine sinsin. ama değişmiyorsa yapacak bir şey yok, koltuktur neticede Allah ağız tadı versin gerisi hikaye.

Degisiklik yapilabilir aldiginiz yeri arayin biran once cunku oyle iki uc gunde yapilmiyor koltuklar iptal ederler buyuk ihtimalle

Daha önce para, çıkar vs diyaloğunuz olmadıysa ben o gün acel eile karar verdim biraz bakınca farklı şeyler gördüm mahsuru yoksa değişim olup olmayacağını sorabilir miyiz de. Eğer daha önce vukuatın yoksa ya da art niyetli değillerse anlarlar zaten. Arada uçurum bir fark yok almışken imkanın varsa içine sinsin. ama değişmiyorsa yapacak bir şey yok, koltuktur neticede Allah ağız tadı versin gerisi hikaye.
Öyle gerçekten huzur olsun önce.
Malesef daha önce tutacağımz evle ilgili bi tartışma yaşandı.
Bilmiyorum bi sorcam inş yine tartşma çıkmaz

Back
X