- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
merhaba herkese inş konuyu doğru yere açmışımdır.hemen konuya gireyim.Önümüzdeki ay düğünüm var bi kaç önce koltuk takımı bakmaya gittik ben iki takım arasında kaldım birincisini çok beğendim ama brz genişçeydi emizde çok büyük değil diye ısrarcı olmadım ve mağazasaki takım satıldığı için hemen götürdüler üzerinde çok konuşamadık.diğerinide beğendim ama çok içime sinmeden alalım dedim niye öyle yaptım bilmiyorum
Şimdi size sorum şu hanımlar;
İkinci koltuk takımını aldık ödeme planı filan konuşuldu ve hatta ben koltuklar üzerinde kumaş değişikliği yapmalarını bile istedim tüm bunlara rağmen bu saatten sonra değişim yapılır mı sizce?
Şimdi diyceksiniz ki nişanlınla konuş ama fiyat farkıda var bizim aldığımız 4 küsür ikincisi yani aklımın kaldığı takım 5.900 acaba beni yanlış anlarlar mı kayınvalidem filan işte pahalıyı istiyo diye size danışmak istedim

Şimdi size sorum şu hanımlar;
İkinci koltuk takımını aldık ödeme planı filan konuşuldu ve hatta ben koltuklar üzerinde kumaş değişikliği yapmalarını bile istedim tüm bunlara rağmen bu saatten sonra değişim yapılır mı sizce?
Şimdi diyceksiniz ki nişanlınla konuş ama fiyat farkıda var bizim aldığımız 4 küsür ikincisi yani aklımın kaldığı takım 5.900 acaba beni yanlış anlarlar mı kayınvalidem filan işte pahalıyı istiyo diye size danışmak istedim