Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O anda tam inceleyemdiğiniz için bence güzeldi diyorsunuz
bizde mobilyacıyız
mağazada geniş duran evde devasa oluyor
o yüzden hiç kafanız karışmasın
hem kiracıyız diyorsunuz sonra pişman olursunuz
hemde ödemesi yapılmış birşeyi değiştirmek karşı taraf açısından pek hoş karşılanmaz diye düşünüyorum
O anda tam inceleyemdiğiniz için bence güzeldi diyorsunuz
bizde mobilyacıyız
mağazada geniş duran evde devasa oluyor
o yüzden hiç kafanız karışmasın
hem kiracıyız diyorsunuz sonra pişman olursunuz
hemde ödemesi yapılmış birşeyi değiştirmek karşı taraf açısından pek hoş karşılanmaz diye düşünüyorum
Canım çok kafaya takmıssın sen belli bu kadar içinde kalıcaksa söyle ama mantığını devre dışı bırakma mal mülk eşya bunlar elde edilir bi şekilde önemli olan yuvadaki mutluluk ve huzurdur... :)
Canım çok kafaya takmıssın sen belli bu kadar içinde kalıcaksa söyle ama mantığını devre dışı bırakma mal mülk eşya bunlar elde edilir bi şekilde önemli olan yuvadaki mutluluk ve huzurdur... :)
Nişanlın etmese de kayınvaliden sorun eder ne oldu da ucuzu istemedi pahalıya dondu der muhakkak ve nişanlınında aklını bulandırır
Gerek yok durduk yere sıkıntı çıkarırsın
Nişanlın etmese de kayınvaliden sorun eder ne oldu da ucuzu istemedi pahalıya dondu der muhakkak ve nişanlınında aklını bulandırır
Gerek yok durduk yere sıkıntı çıkarırsın
Tşk ederim,evt dediğiniz gibi birşey olursa çok üZülürüm düğün üzeri oysa ben orada zaten fiyatını bile duymadan beğenmiştim yani orada onlara da söyledim