• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikir istiyorum:(

Bence kira oturacaksanız o kadar paraya yazık tasınınca falan eskiyecek sonuçta.
Kendi evinize geçtiğinizde alırsınız bence hem daha rahat olursunuz.

O anda tam inceleyemdiğiniz için bence güzeldi diyorsunuz
bizde mobilyacıyız
mağazada geniş duran evde devasa oluyor
o yüzden hiç kafanız karışmasın
hem kiracıyız diyorsunuz sonra pişman olursunuz
hemde ödemesi yapılmış birşeyi değiştirmek karşı taraf açısından pek hoş karşılanmaz diye düşünüyorum

O anda tam inceleyemdiğiniz için bence güzeldi diyorsunuz
bizde mobilyacıyız
mağazada geniş duran evde devasa oluyor
o yüzden hiç kafanız karışmasın
hem kiracıyız diyorsunuz sonra pişman olursunuz
hemde ödemesi yapılmış birşeyi değiştirmek karşı taraf açısından pek hoş karşılanmaz diye düşünüyorum
Aslında ödemesi yapılmadı yani taksit yaptılar,ama şipariş vermişler artık zaten:(

Aslında ödemesi yapılmadı yani taksit yaptılar,ama şipariş vermişler artık zaten:KK43:

Canım çok kafaya takmıssın sen belli bu kadar içinde kalıcaksa söyle ama mantığını devre dışı bırakma mal mülk eşya bunlar elde edilir bi şekilde önemli olan yuvadaki mutluluk ve huzurdur... :)

Canım çok kafaya takmıssın sen belli bu kadar içinde kalıcaksa söyle ama mantığını devre dışı bırakma mal mülk eşya bunlar elde edilir bi şekilde önemli olan yuvadaki mutluluk ve huzurdur... :)
Kesinlikle öyle gerisi boş yani dert etmedim de sadece pişman oldum

image.webp image.webp
İlk eklediğim resim çok bependiğim takım ikincisi aldığım takım sizce hangisi daha güzel belki fikrim değişir

Nişanlın etmese de kayınvaliden sorun eder ne oldu da ucuzu istemedi pahalıya dondu der muhakkak ve nişanlınında aklını bulandırır
Gerek yok durduk yere sıkıntı çıkarırsın

Ayrıca bence senin koltukların guzelmiş

Nişanlın etmese de kayınvaliden sorun eder ne oldu da ucuzu istemedi pahalıya dondu der muhakkak ve nişanlınında aklını bulandırır
Gerek yok durduk yere sıkıntı çıkarırsın

Ayrıca bence senin koltukların guzelmiş
Tşk ederim,evt dediğiniz gibi birşey olursa çok üZülürüm düğün üzeri oysa ben orada zaten fiyatını bile duymadan beğenmiştim yani orada onlara da söyledim

Back
X