• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikir lazim kizlar!!!!!!!!!!

bayandaginiksac

Çoğunlukla dağınık
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
39
0
16
İstanbul
okuldan bi cocuktan hoslanıyordum dedim ben bu cocugu elde edecem taktım kafaya tabi. neyse bi sekilde muhabbete gectim falan filan yavas yavas samimi olmaya basladık simdi biz konusalı 3 ay oldu yani yakın olalı. benden baska konustugu kimse yok bundan eminim. fakat o kadar yakın olmamıza ragmen hala sevgili olalım lafı gecmiyo konu ikimiz icin aska gelince kacıyor konu degisiyor falan. en son 1 sene once biriyle cıkmıs. ve bugune kadar kimle cıktıysa hep uzu olmus. anlayacagınız yavsak biri degil. flortumsu gidiyor her sey guzel. ah bide ikizler erkegi ustelik yukseleni bileikizler allah bana sabır versin :( 3 aydır konusmamaıza ragmen hala neden sevgili olamadık kızlar ya hadı normal olarak goruyo desek insan normal gordugu birine boyle ilgi gostermez ne bileyim iste takılmak icin desek niyetini hemen belli ederdi opuselim seviselim vsvs. bu farklı bi durum.. bilemiyorum bana akıl verir misinizcok ihtiyacım var

Aslında çocuga okafar sokulmayı başardıysan çok da çekingen bir tip değilsin demekki, hayret nadıl konuşmadın açık açık! ki konuşamazdım bende konuşma da bence ama Ben bu erkeklerin kırgın üzgün Aldanmış ve kalbini herkese kapatmış adam triplerine pek inanmıyorum. İstedikleri biri oldumu her halde balıklama atlamaya çalışıyorlar. Ben senşn yerinde olsam bir arkadasıma onunlayken telefon ettirip sapıklık yaptırırdım ya da şarkı falan dinletirdim. Bakalım ne tepki verecek?? Hatta falan filan benden hoşlanıyormus dıye de yerini bulursan susleyebilirsin. Gercekten o gozle bakıyorsa zaten belli edecektir yani birşeylerin adını koyması gerektiği dank edecektir. Karşı komşunun mühendis ogluna istemeye gelicekler beni de :))))) şaka şaka tabiiki ama ilk soylediğimi dene sallamazsa zaten umrunda değildir yani arkadas olarak goruyordur seni.

Back
X